BOJANINOJ SESTRI POZLILO U KAPELI! Ivana se presavila pored sanduka! Porodica skočila da je pridržava! (VIDEO)

Autor: P. R. - D. L.

Zabava

26.04.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana Bojane Janković održava se danas na Novom groblju...

BOJANINOJ SESTRI POZLILO U KAPELI! Ivana se presavila pored sanduka! Porodica skočila da je pridržava! (VIDEO)

Foto: Republika

Sestra pokojne voditeljke Bojane Janković Ivana Nikolić jedva jer stajala na nogama u kapeli na samom početku opela, pa je porodica morala sve vreme da je pridržava. Njoj se slošilo naglo zbog tuge za sestrom, pa je bila sve vreme pored kovčega, na koji se naginjala. 

 

 

Bojanine ćerke prolaze kroz pakao zbog iznenadne smrti majke, a najveća podrška u ovim momentima im je otac. Međutim, školski drugovi, zajedno sa nastavnicima, odlučili su da isprate Bojanu na večni počinak, te su se na sahranu pojavili noseći ogroman venac i time pružili podršku Bojaninim naslednicama.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Sahrana Bojane Janković

 

Među prvima na sahranu je malopre stigla sestra Ivana Nikolić, dok je Bojanina starija ćerka stigla u pratnji oca, Ognjena Jankovića i njegove nove izabranice, Milene Radulović.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bivši suprug Ognjen Janković

 

Takođe, brat od ujaka pokojne voditeljke Bojane Janković Vlada Vuksanović stigao je na groblje poprilično uznemiren, pa su ga ljudi koji su bili u neposrednoj blizini sve vreme pitali da li je dobro i kako se drži. On je bio sa porodicom, a potom se nekoliko puta osamio sa ljudima koji su se raspitivali o tome šta se Bojani desilo i kakva je situacija bila kod kuće nakon tragičnog događaja. 

Popularna voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila 2024. u Beogradu, u 46. godini. Voditeljka kultne emisije "City" pronađena je u stanu, a javnost je šokirala vest o njenoj iznenadnoj smrti. Sahrana popularne voditeljke održava se danas, u petak, 26. aprila 2024. godine, u 14.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Opelo će početi u 14.00 časova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aba

27.04.2024 12:41

Kakve su kvocke one dve Iza sto ogovaraju. Mnogo mi je zao ovako mlade osobe. Nema pravde..