GROBLJEM ODZVANJALI JECAJI ZBOG POTRESNOG GOVORA OGNJENA JANKOVIĆA: Ovim rečima je Bojanu ispratio na večni počinak, ćerka zapomagala na sav glas!

Autor: P.R. / M.I.

Zabava

26.04.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Janković se oprostio od bivše supruge, pa održao emotivan govor.

Po završetku opela tužna povorka je krenula kako dalje na groblje kako bi se svi prisutni oprostili od Bojane Janković.

Sin njene sestre Ivane Nikolić nosio je krst, dok je Bojanina ćerka nosila sliku. Kako su deca bila van sebe, svi su s vremena na vreme prilazili da pitaju kako su, pa su im usput dodavali vodu kako bi izdržali sve na nogama. 

Došlo je vreme da Bojanu isprate na večni počinak, a sveštenik je održao govor, koji je dodatno slomio sve pristne: "Ono što niste mogli da joj pružite, pružite drugima. Da svi nastavimo da podržimo našom ljubavlju i verom Bojanu na tajnom putu sa Bogom. Naša dobra vera njoj je sada potrebna. Tuga koju osećamo je izraz naše ljubavi. Potrebno nam je da prevaziđemo grehe božjom milošću. Da svi sretnemo jednog dana u carstvu nebeskom, Bojanu obasjanu radošću vaskrsenja".

Republika

Foto: Republika

Ognjen Janković

 

Odmah nakon sveštenika, govor je održao i Bojanin bivši suprug, Ognjen, koji je jedva uspeo da izusti nekoliko reči o pokojnoj izabranici. 

- Bila si jedna jedina i neponovljiva. Najbolji ortak, omiljena na poslu. Bila je divna brižna. Ti znaš sve znaš ko nas je i koliko zvao da podeli sa nams neku anegdotu sa tobom. Hvala ti na bezbroj trenutaka i sreće koji na kraju i čine tvoj život. Obozavali si muziku i da igraš. Učiš nas da pobedimo strah zbog prolaznosti. Mi se vise ne bojimo ničega, spremni smo za sve sto nam sledi. Znam da ti je drago što nas gledas i slušaš ovde sve zajedno. Bojana, Boko, Boksi svako je imao omiljeni nadimak za tebe. Mnogi su te zvali ljubabi, seko, tetka. Koliko ces nam faliti ti to najbolje znas, neka te gospod dragi zagrli. Volimo te zauvek - rekao je bivsi muz Bojane Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading