ODRŽAN POMEN VIDOJU RISTOVIĆU! MIŠA GROF SE POJAVIO SINU NA GROBU, svima privukao pažnju neobičan detalj! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste stajling u kom se pojavio Miša, jer se krio ispod kačketa, što je za njega privatno vrlo neobično.

ODRŽAN POMEN VIDOJU RISTOVIĆU! MIŠA GROF SE POJAVIO SINU NA GROBU, svima privukao pažnju neobičan detalj! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Istoričar umetnosti Vidoje Ristović preminuo je od posledica prestanka rada srca 8. maja pre dve godine, a danas su mu njegovi roditelji obeležili pomen. Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, njegov tata sa suprugom je uslikan na Novom groblju gde su položili cveće i uplalili sveće.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Miša Grof na pomenu sina Vidoja Ristovića

 

Ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste stajling u kom se pojavio Miša, jer se krio ispod kačketa, što je za njega privatno vrlo neobično. Sa njima se na groblju pojavilo i nekoliko prijatelja, pa su sedeli tokom pomena i evocirali uspomene na Vidoja. Kako je poznato, na pomenu su u jednom trenutku pomenuli i Nikolinu Pišek, ali ne u bilo kakvom negativnom kontekstu. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pomen Vidoju Ristoviću

 

Podsećanja radi Vidoje je preminuo, navodno, na stolu za masažu u jednom stanu. Kako je kasnije izjavio Ristovićev otac, nepoznata žena ga je pozvala 8. maja ujutru i saopštila mu da mu je sin preminuo. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pomen Vidoju Ristoviću

 

- Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Nije ni primereno ni da se drugi a kamo li ja bavim temama koje su toliko prizemne i sramotne u momentu kada nas je napustilo mlado i divno biće. Moram da kažem da moj sin nije umro tokom odnosa. Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića - rekao je sa tugom u glasu Miša Grof tada. 

Vidoje je za sobom ostavio ćerke Mateu iz prvog braka i Sofiju Unu koju je dobio sa Nikolinom Pišek. Nakon njegove smrti, Nikolina je vodila medijski rat sa svekrom oko imovine za koju je tvrdila da pokušavaju da otuđe.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading