NE ŽELIM DA UDARAM LJUDE PATIKOM PO GLAVI: Pljugica otkrio da nije imao kontrolu nad ponašanjem Desingerice, neće da bude deo njegovog CIRKUSA!

Autor:

Zabava

27.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljugica je razvezao jezik, pa otkrio zašto je odlučio da prekine saradnju sa Desingericom.

NE ŽELIM DA UDARAM LJUDE PATIKOM PO GLAVI: Pljugica otkrio da nije imao kontrolu nad ponašanjem Desingerice, neće da bude deo njegovog CIRKUSA!

Foto: ST/Dragan Kadić, e-stock/ Časlav Vukojičić

Reperi Dragomir Despić Desingerica i Luka Bijelović, poznat kao Lule Pljugica, su nekada delovali kao neodvojiv dvojac na javnoj sceni. Međutim, njihova saradnja je brzo došla do kraja, što je izazvalo podeljene reakcije publike. Nakon raskida saradnje, obojica su nastavili samostalne karijere, svako na svoj način.

Pljugica hrabro otkriva da razlaz sa Desingericom nije bio samo prekid saradnje, već i kraj jedne ere. Otkriva svoje motive i strasti koje su ga gurale ka solo karijeri, ističući da nije želeo da njegova karijera bude oblikovana kao rijaliti šou.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Lule Pljugica

 

Reper otkriva da je nakon odluke o razlazu proživljavao neprijatne situacije i prozivke, te da je shvatio da je najbolje za obojicu da krenu različitim stazama. Ističe da nije imao kontrolu nad postupcima Desingerice i da nije želeo da njegova karijera bude oblikovana na taj način.

- Bolje da se rastanemo. Svako svojim putem da ide. Ne želim da pravim rijaliti od moje muzičke karijere. Ja ne mogu da određujem, da kažem njemu “ne udaraj ljude patikom po glavi”. Ma on je mislio da tako treba. Mislim, i uspeva mu, sve je to super. Ne da neću, nego ne želim da radim, znaš. Mislim da na drugi način publika može da me zavoli, a bez da udaram ljude patikom u glavu.

- Na meni je samo da pokažem mojom muzikom kako ja mogu sam da radim - otkrio je Pljugica za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading