POLICIJA PRIVELA NAŠEG REPERA: Prve slike MC Stojana iz policijske stanice, evo u kakvom je stanju!

Autor:

Zabava

27.04.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

MC Stojan zadržan u policijskoj stanici!

POLICIJA PRIVELA NAŠEG REPERA: Prve slike MC Stojana iz policijske stanice, evo u kakvom je stanju!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

MC Stojan

Naš poznati reper MC Stojan je juče, 26. aprila, imao neplanirani zastoj na granici prilikom izlaska iz zemlje. Nakon kratkog zadržavanja, sam je reper podelio fotografije prostorija stanice na granici, a zatim se oglasio i snimkom iz automobila, objavljujući da nastavlja put.

Foto: Instagram.com

MC Stojan u policiji

 



Iako je imao nedavne zdravstvene probleme zbog kojih je bio hospitalizovan, MC Stojan je sinoć održao uspešan nastup u Rijeci, Hrvatska. Reper je nedavno bio u centru pažnje zbog objave koja je izazvala spekulacije da je postao otac. Naime, Stojan je podelio video sa pesmom "Uska haljina" koju je prepevala njegova koleginica Barbara Bobak, uz poruku da je uz tu pesmu napravio "malog Stojana".

Zdravstveni problemi i hospitalizacija

Foto: instagram.com/mc_stojan

MC Stojan u bolnici

 

Nedavno, reper MC Stojan je bio hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanja, o čemu je takođe obavestio javnost putem društvenih mreža. Objavio je fotografiju iz kreveta, na kojoj se vidi da nosi zaštitnu masku i da je crven u licu.

- Napolju temperatura pada, a meni skače, milina! Uglavnom, do vikenda sam kao nov, vidimo se u pteka i subotu u Hrvatskoj - napisao je reper iz bolničkog kreveta.

Ovim događajima, MC Stojan je još jednom privukao pažnju javnosti, ali se istovremeno pokazao kao izuzetno uporan i posvećen svojoj karijeri.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading