POLICIJA HITNO REAGOVALA ZBOG INCIDENTA NA PROMOCIJI MILICE PAVLOVIĆ: Događaj prekinuo nepozvani gost, pevačica prebledela od straha!

Autor:

Zabava

13.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je morala da se umeša, kako bi sprečila incident na promociji Milice Pavlović.

POLICIJA HITNO REAGOVALA ZBOG INCIDENTA NA PROMOCIJI MILICE PAVLOVIĆ: Događaj prekinuo nepozvani gost, pevačica prebledela od straha!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Uzbudljiva promocija novog EP-a Milice Pavlović, nazvanog "Milijarda", obeležena je neočekivanom scena koja je izazvala pravi šok među prisutnima. Nakon što je popularna pevačica objavila tri nove pesme i dva iznenađenja za publiku, događaj je prekinut kada je "lopov" pokušao da ukrade sef, što je izazvalo paniku među prisutnima. Na sreću, brza reakcija policije sprečila je dalje incidente.

Kako je situacija postajala sve napetija, muškarci u policijskoj uniformi brzo su reagovali i uhvatili provalnika na delu. Međutim, ono što je usledilo iznenadilo je sve prisutne. Na kraju se ispostavilo da je čitav događaj bio deo performansa, a Milica je izašla pred medije otkrivši da je sve bilo deo planiranog spektakla. Ova neočekivana situacija ostavila je sve prisutne izbezumljene, ali je dodatno doprinela originalnosti promocije novog EP-a.

 

Pored ovog neočekivanog događaja, treba istaći da se na novom EP-u Milice Pavlović nalaze tri potpuno nove pesme, remiks jedne njene stare pesme, kao i live izvođenje jedne pesme sa njenog prvog solističkog koncerta "Lav", održanog 23. decembra prošle godine u beogradskoj Areni. Ovo izdanje dolazi nakon pet meseci duge pauze, a Milica je odlučila da se svojoj vernoj publici, koja je uz nju svih ovih 12 godina, oduži na spektakularan način.

Promocija novog EP-a "Milijarda" definitivno će ostati upamćena po neočekivanom obrtu i originalnom pristupu, što dodatno potvrđuje kreativnost i energiju koju Milica Pavlović unosi u svoj muzički rad. Ovaj događaj pokazao je da pevačica i dalje ume da iznenadi svoju publiku i da je spremna da se ističe u muzičkoj industriji svojom autentičnošću i originalnošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading