VELJKO RAŽNATOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU O KARLEUŠI: Cecin sin burno reagovao na pitanje o maminoj SUPARNICI!

Autor:

Zabava

19.05.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović odgovorio na škakljivo pitanje o pevačici!

VELJKO RAŽNATOVIĆ PREKINUO ĆUTNJU O KARLEUŠI: Cecin sin burno reagovao na pitanje o maminoj SUPARNICI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Ata images

Bokser Veljko Ražnatović, sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, retko se pojavljuje u javnosti i izbegava da govori o svom privatnom životu. Međutim, nedavno je napravio izuzetak i odlučio da stane pred kamere kako bi otvoreno pričao o aktuelnostima iz svog života. Iako je posvećen svojoj porodici i sportskoj karijeri, Veljko je ovog puta dao kratak komentar na pitanje koje se tiče njegove majke.

Naime, poznato je da je Ražnatovićka već godinama u medijskom ratu sa koleginicom Jelenom Karleušom, te da su se u više navrata našle pred sudom, a jedno od pitanja koje je Veljku postavio voditelj odnosilo se upravo na Jelenu, s kojom porodica Ražnatović već godinama ima sukob.

Republika

Foto: F.S./ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović sa sinom Veljkom Ražnatovićem

Na pitanje o omiljenoj pesmi od Jelene Karleuše i o svojim emocijama prema njoj, Veljko je u emisiji "Lagani podkast" kratko odgovorio da nema omiljenu Karleušinu pesmu i da uopšte ne razmišlja o njoj.

Inače, Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša već godinama su u sukobu, a njihov odnos često završava na sudu. Iako Ražnatovići uglavnom izbegavaju da komentarišu pitanja koja se tiču pop dive, ovog puta Veljko je dao kratak odgovor na postavljeno pitanje.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Dragan Kadić

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović

Podsećanja radi, Bogdana Ražnatović, supruga boksera Veljka Ražnatovića, porodila se 14. maja i na svet donela trećeg dečaka, kom je mladi bračni par dao ime Isaija.

Idemo da vidimo Bogdanu, spavala je doskoro! Bogu hvala, sve je super! Još sam uzbuđena. Meni je osećaj najlepši na svetu! Bebac je meden, sladak, kao krofna! Što se tiče dolaska nove bebe na svet, najbitnije je sada da se snajka odmori, da se oporavi, pa nek su živi i zdravi. To su, naravno, odluke koje su na njima, ali, u svakom slučaju, treba joj pauza - rekla je nedavno nasmejana Ceca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading