SAHRANJEN MUZIČAR! Verica: Milorad je otišao na najlepše mesto da me sačeka

Autor:

Zabava

09.04.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor i pevač Milorad Mića Nikolić sahranjen je prekjuče na Bežanijskom groblju u Beogradu, a rastanak od Miće najteže je podnela njegova bivša supruga pevačica Verica Šerifović.

Ona je na svom Instagram profilu objavila emotivnu poruku koja je mnoge rastužila:

- Moj Milorad je otišao na najlepše mesto da me sačeka kad na mene dođe red, da pevamo naše najlepše pesme. Večna ti slava, genije moj. Dok nam nebo ne da znak, izdrži rastanak - stoji u posveti ispod fotografije koju je Verica postavila na ovoj društvenoj mreži.

RepublikaFoto: youtube.com/IzProfilaTVGrand
Žale ga i bivša i sadašnja... Milorad Mića Nikolić

Uz Vericu, koja nije mogla da obuzda suze, na sahrani je bila i njena ćerka Marija Šerifović

Na komemoraciji hitmejkera je pored porodice prisustvovao i veliki broj kolega sa estrade, a od Miće su se oprostili i pevačica Andreana Čekić, Marko Bulat, Ilda Šaulić sa majkom Gordanom Šaulić, Mira Škorić, Zlata Petrović, Hasan Dudić, Zorica Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišom i mnogi drugi. Uz Vericu, koja nije mogla da obuzda suze, na sahrani je sve vreme bila njena ćerka Marija Šerifović, koja ju je tešila.

RepublikaFoto: instgram.com/serifovic
Bila uz majku... Marija Šerifović

Podsećanja radi, Milorad je preminuo 4. aprila nakon kratkotrajne i teške bolesti, a iza sebe je ostavio sina i ćerku, koje ima sa suprugom Ljiljanom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading