Lukas nakon dojave o BOMBI: Moj nastup je uvek bombastičan!

Autor:

Zabava

10.04.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas u nedelju uveče je nastupio u Doboju, a portale je preplavila vest da je tom prilikom, pred kraj njegove svirke, stigla informacija da je u klubu u kom je pevao podmetnuta bomba.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Dojava o bombi na Lukasovom nastupu...

Navodno, s obzirom na to da su nadležni organi obavešteni o potencijalnoj opasnosti bukvalno pred kraj Lukasovog nastupa, poslali su patrole, ali se na kraju ispostavilo da je dojava lažna.

- Ja lično nisam imao nikakvu informaciju o bombi i da je dolazila policija. Klub u kome sam nastupio bio je popunjen do poslednjeg mesta, tako da mogu samo da kažem da je nastup bio bombastičan, a nikakvih drugih bombi nije bilo, normalno sam završio nastup i krenuo nazad - rekao je Aca za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
A njemu do šale... Aca Lukas

Kako dalje prenose mediji, nadležni organi u Doboju preduzimaju sve neophodne mere kako bi identifikovali počinioca koji će odgovarati za lažno prijavljivanje krivičnog dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading