POSLAĐALI SE LUKAS I BOSANAC: Dragane, samo lupetaš gluposti!

Autor: D. L.

Zabava

11.04.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas i kompozitor Dragan Stojković Bosanac ušli su u žučnu raspravu na snimanju nove emisije muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a pevač je Draganu tom prilikom poručio da priča gluposti.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda
Aca Lukas

Naime, polemika je nastala nakon što je Lukasa izbacilo iz takta to što pojedini članovi žirija dugo komentarišu neke kandidate, zbog čega se žiriranje oduži. Bosanac i Marija Šerifović predugo su objašnjavali kandidatu šta treba da ispravi u interpretaciji, a to je Aci, po svemu sudeći, išlo na živce jer se nije složio sa njihovim mišljenjem.

- Ova palamudi ovde i ti palamudiš! Samo lupate ovde gluposti neke - vikao je Lukas.

Foto: printscreen/TVPRVA
Dragan Stojković Bosanac

- A šta ti, Aco, pričaš?! Pričaš ovde po pola sata i zbog tebe svi treba da ćute - poručio mu je Bosanac, sa kojim se složila i Šerifovićka. U nastavku emisije Lukas je u više navrata provocirao i ostale članove žirija. Gledaoci će čitavu raspravu moći da vide na Prvoj televiziji u subotu sa početkom u 21 sat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading