Milica Dabović se prisetila NASILJA, a onda joj je OVA PEVAČICA odbrusila!

Autor:

Zabava

12.04.2018

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković će ove subote u emisiji "Magazin In" ugostiti zanimljivu ekipu, pevačice Gocu Tržan, Maju Odžaklijevsku i Jelenu Kostov, voditeljku "Nacionalnog dnevnika" na TV Pink Ninu Radulović, bivšu košarkašicu Milicu Dabović i glumce Uroša Jovčića, Petra Strugara i Đorđa Stojkovića.

Foto: instagram.com/milicamrvica
Milica Dabović

Milica je pre tri meseca postala majka sina Stefana, kojeg odgaja potpuno sama, a tokom razgovora sa voditeljkom prisetila se teškog perioda kada je pretrpela fizičko nasilje od bivšeg partnera Šimeta Šiklića Simona.

- Ja treba da čekam kad će on mene zbog te svoje ljubomore da premlati, a da pritom on izlazi i da ja nakon toliko meseci saznam da me je varao i trošio moj novac - objasnila je Milica kako je poslednjih meseci izgledala veza sa Simonom.

Foto: instagram.com/gocatrzan
Goca Tržan

Svoj komentar o tome što je Milica preživela dala je i Goca, koja je bila bez dlake na jeziku.

- Pustiti nekoga da te "jaše" godinama i onda reći sad je dosta. To je i više nego tolerancija, to je glupost - rekla je Goca Milici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading