EMOTIVNO! Adil progovorio o POKLONU koji je dobio od Seke!

Autor: Alo.rs

Zabava

13.04.2018

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolegijalni odnosi među pevačima sa domaće estrade uglavnom su na nivou poštovanja, ali odnos između Seke Aleksić i Adila Maksutovića je mnogo prisniji. Pevač je sada otkrio u kakvim je odnosima sa Sekom, kao i da je od nje dobio nešto veoma vredno.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Velikodušna... Seka Aleksić i Veljko Piljikić

- Seka i ja se družimo skoro deset godina, od početka moje karijere. Nikada neću zaboraviti podršku koju mi je tada pružila, pogotovo jer je ona tada bila na vrhuncu popularnosti, a ja sam tek počinjao. Na koncertu ću pevati „Moje si nebo“ jer je to pesma koju Seka obožava - izjavio je Maksutović.

RepublikaFoto: youtube.com/UZIVOteka III
Seka je uvek bila uz njega... Adil

Adil je dodao i kako je mnogo puta pevao na Sekinim privatnim slavljima, ali da joj nikada to nije naplatio:

- Godinama pevam na njenim privatnim veseljima i zahvalan sam joj što je oduvek s emocijama i dušom prihvatala moje izvedbe i uživala u njima. Koliko je samo puta plakala uz moje pesme... Seka je najveći kavaljer na estradi i kada slavi, sve što ima daje na muziku. Nikada nisam hteo da joj naplatim privatna slavlja, a ona to nije mogla da prihvati, pa mi se odužila tako što mi je kupila pesmu „Molim te, pusti me“. To je lepa uspomena na naše druženje - izjavio je Adil. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading