Lukas otkazao odmor s Božanom!

Autor:

Zabava

14.04.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Aca Lukas je iz bezbednosnih razloga i mogućeg izbijanja rata otkazao je odmor na koji je trebalo da otputuje sa devojkom Božanom Vujinović.

 

 

Biće dobra žurka!? BEAGLE!!! A i hotel je ODLIČAN! Hilton - Podgorica! ?

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Apr 6, 2018 at 3:22pm PDT

 

Naime, s obzirom na to da je pevač, prateći aktuelnu situaciju u svetu, zaključio da je gotovo izvesno da će se u skorijoj budućnosti zaratiti, on smatra da je bolje da za sada ostane u Beogradu i da ne putuje daleko. Iako je rezervisao jedan od najelitnijih hotela u ovom popularnom letovalištu kako bi u potpunosti mogao da uživa sa svojom lepšom polovinom, ipak je rešio da se odrekne uživanja zbog potencijalne opasnosti.

Aca: Nisam skeptičan čovek, ali ne bih baš da se vraćam pešaka sa Božanom nazad za Srbiju

- Lukas je želeo da obraduje Božanu luksuznim putovanjem, gde bi zajedno u romantičnom okruženju proveli desetak dana. Kako se letnja sezona uveliko zahuktava, a folker svaki dan provodi radno i na snimanjima, on nije štedeo kada je u pitanju odmor koji mu je preko potreban. Posebno je pazio kada je birao destinaciju da to bude i nešto čime će se njegova lepša polovina oduševiti. Međutim, kako pevač prati svetska dešavanja i vrlo je informisan o globalnim tokovima, došao je do zaključka da je trenutno bolje ne udaljavati se od svoje baze, što je i njegova devojka razumela i pomirila se sa tim da otkažu planove - priča izvor blizak paru.

 

Ove navode potvrdio nam je i sam Lukas.

- Tačno je da sam morao da otkažem let i odmor. Iskreno mislim da sada nije pametno putovati jer je se nikad ne zna šta može da ispadne. Svet je na ivici da ponovo zarati, pa sam odložio odmor koji sam planirao u Dubaiju i otkazao hotel. Nisam skeptičan čovek, ali ne bih baš da se vraćam pešaka sa Božanom nazad za Srbiju. Mislim da je mnogo pametnije da sačakamo sa odmorom jedno tri, četiri nedelje nego da odemo, pa da me boli glava - priznao je Aca za Srpski telegraf da se plaši izbijanja trećeg svetskog rata i naglasio:

- Doduše, malo mi je krivo jer sam se uželeo odmora i lepog vremena. U poslednje vreme nisam stizao ni da spavam kako treba zbog silnih snimanja i nastupa. Jedva čekam slobodne dane i, ako sve bude u redu, zakazaćemo mi odmor vrlo brzo ponovo.

Poznat po svojim džentlmenskim manirima, Lukas ne štedi kada je njegova lepša polovina u pitanju, pa Božanu tako stalno obasipa raznim skupocenim poklonima. Plejbojeva zečica je od folkera za Dan žena dobila automobil, i to ni manje ni više nego audi TT od 20.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading