Dara: Možda JK i ja postanemo prije!

Autor: G. DOLJANČEVIĆ

Zabava

14.04.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačice Dara Bubamara i Jelena Karleuša ne prestaju da privlače pažnju domaćih medija od momenta kada su nakon dugogodišnjeg rata zakopale ratnu sekiru i udružile se u kampanji za promociju Darinog koncerta u Areni 21. aprila protiv Seke Aleksić, koja je zabola Bubamari nož u leđa zakazavši koncert samo sedam dana ranije.

 

 

Na sve to Dara je otkrila da bi u budućnosti čak ona i JK mogle da postanu prije pošto je Karleušinu mlađu ćerku Niku pikirala za sina Konstantina.

Nekad se pljuvale, a sad bi da se orode

- Jelenina deca su preslatka. Ali Nika je toliko duhovita da ja nisam mogla da verujem. Kao ja nekada. Plakala sam od smeha na njene fore. Tako mala, a tako duhovita - oduševljena je potencijalnom snajkom Novosađanka, a otkrila je i kako je njen naslednik reagovao na mamino pomirenje sa drugaricom koju je bila precrtala.

 

 

Girls✌?❤️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 1, 2018 at 8:00am PDT

 

- Nas dve smo se videle u Turskoj na moru i rekle smo jedna drugoj "ćao, ćao". Moj Kosta ju je tu zapamtio. I on kaže: "Vidiš mama kako je ona ispala fer."

 Bubamara: Jelenina deca su preslatka. Ali Nika je kao ja nekada. Tako mala, a tako duhovita

Dara je opisala i kako je izgledalo kada su se bivše prijateljice ponovo srele posle toliko godina.

Moj Kosta je rekao: Vidiš, mama, kako je Karleuša ispala fer!

- Jelena i ja smo se smejale, plakale smo od smeha. Bukvalno su nas isterali iz restorana gde smo sedele koliko smo bile bučne, bili su u fazonu, zatvaramo. Nekoliko puta su dolazili, pa kao, brišu nešto, pa prolaze. Pa je Jelena rekla: "Mi treba da odemo?" Toliko nam je bilo dobro, da smo vrištale od smeha. Kao kad smo se družile nekada. Uopšte nismo pričale negativne stvari, već samo pozitivno. Ona je pričala svoja iskustva o koncertu, ja to nisam imala. Sećale smo se nekih stvari. Vidiš na kraju da boga ima i da svako pokaže svoje lice na kraju.

- Da mi je neko rekao da će se sve ovako desiti, ja ne bih verovala. Svi znaju da sam ja žena koja ima stav, kada nekog izbrišem, onda je to definitivno. Međutim, ona i ja se nikada nismo mrzele. Više su nas posvađali neki novinari. Nastao je šou "Puno košta" i "Kako Dara od Radojka". Njoj i meni je to bilo smešno. Ona je mene nekoliko puta hvalila, slala mi je dobre vibracije. I sada kada sam je pitala da mi bude gost na koncertu, ona je rekla: "Želim." I da nije pristala, ja bih razumela zato što je imala zakazan koncert u Berlinu. Ona je pomerila koncert zbog mene. Ja ne znam ko bi to uradio. Svi živimo od nastupa - zaključila je Dara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading