Lazukić: Nisam tukao Natašu, samo sam je odgurnuo!

Autor:

Zabava

16.04.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je u noći između petka i subote prebio suprugu Natašu Bekvalac u njenom stanu na Dedinju, zbog čega je pevačica završila u Urgentnom centru, Luka Lazukić je uhapšen u subotu u popodnevnim časovima, ali je, nakon što je saslušan u policiji, pušten uz dvodnevnu zabranu prilaska Nataši.

RepublikaFoto: youtube.com/Milos Maksimovic
Luka Lazukić

Iako je Bekvalčeva policajcima uplakana ispričala da ju je suprug pred bebom šamarao, udarao nogama i rukama, čak i u ranu od carskog reza, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lazukić je pred inspektorima negirao da je tukao ženu, već ju je, kako kaže, samo odgurnuo kada ga je pijanog probudila, tvrdeći da mu je žao.

Nataša: Luka me je pred bebom šamarao. Udarao me je nogama i rukama u ranu od carskog reza

 

Nisam ja ako nisam na struju?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 8, 2017 at 4:21am PDT

- Došao sam iz grada oko četiri sata ujutru, legao da spavam pored Nataše i zaspao. Ona me je probudila oko pet sati i pitala čije su poruke u mom telefonu. Provocirala me je sve vreme, unosila mi se u facu, histerisala, a ja sam je samo odgurnuo od sebe. Ona je zatim izašla iz sobe, a ja sam nastavio da spavam. Iz stana sam izašao oko 10 sati. Kada sam se probudio, otišao sam u stan svojih roditelja. Bio sam pod uticajem alkohola, žao mi je što je došlo do svega, ali me je ona konstantno provocirala - rekao je Luka u policiji, gde je, prema rečima izvora bliskog istrazi, drsko pitao koliko se zadržava tu jer ima posla.

S druge strane, Natašin advokat Nemanja Vlček iz advokatske kancelarije "Aleksić" rekao je da su šokirani zbog toga što je Lazukić pušten.

- Iznenađeni smo što nije zadržan, očekujemo pritvor za Luku Lazukića. Ako se ne odredi pritvor, tražićemo zabranu prilaska. Nataša strahuje da se ovo delo može ponoviti. Razvod će biti u najkraćem roku - poručio je pevačicin advokat.

Iako smo u više navrata pokušavali da stupimo u kontakt i sa Bekvalčevom, ona se do zaključenja broja nije oglašavala. Kada smo pozvonili na vrata njenog stana, niko nije otvarao, samo je iza zatvorenih vrata Natašina sestra Kristina rekla:

- Beba spava, nama je neprijatno, nemojte, molim vas, više dolaziti, mi ne dajemo izjave o tome!

Njihov otac ipak je odlučio da se oglasi i putem medija apeluje da se spreči nasilje u porodici:

- Nataša je javna ličnost i trenutno je u žiži javnosti zbog ovog incidenta, tako da vas molim da nas razumete što još ne želi da priča o ovoj temi niti da se medijski eksponira. Međutim, mogu da vam kažem da se nadamo da će upravo ova nesreća koja se dogodila jednoj javnoj ličnosti probuditi nadležne. Mi smo pravna država, verujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni reagovati na adekvatan način jer je krajnje vreme da se stane na kraj nasilju u porodici - poručio je Dragoljub Bekvalac.

Pokušali smo da kontaktiramo s Lukom Lazukićem, kao i sa njegovim ocem Radomirom, ali do zaključenja broja oni se nisu javljali na telefon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading