(FOTO) Seka u Areni kao Karleuša!

Autor:

Zabava

16.04.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Seka Aleksić, koja je u subotu uveče održala dugo najavljivani koncert u Areni, oduševila je publiku, dok su je pojedini korisnici društvenih mreža isprozivali zbog stajlinga koji je neodoljivo podsećao na jedno od ranijih izdanja Jelene Karleuše.

Foto: instagram.com/seka_aleksic/karleusastar
Seka Aleksić i Jelena Karleuša

Tako su se po Fejsbuku mogle videti objave kako je folkerka za nastup iskoristila stil i garderober ljute rivalke JK, koja se inače pomirila sa Darom Bubamarom nakon što joj je Aleksićka zabila nož u leđa zakazavši koncert sedam dana pre njenog i svim snagama joj pomaže da je zaseni iduće subote na istom mestu.

 Na društvenim mrežama kruže slike na kojima se vidi da je Aleksićka nosila Jeleninu kreaciju

Seka je obukla strukirani crni kostim sa nitnama i šljaštećim detaljima, a na društvenim mrežama su nakon koncerta odmah počele da se vrte slike na kojima fanovi Karleuše tvrde da ju je Aleksićka iskopirala. Krajem 2017. i početkom 2018. Jelena je na nastupima nosila sličan autfit uz upadljivu tirkiznu kosu, pa nije bilo teško zapaziti sličnost sa Sekinim koncertnim autfitom.

 

? @demodecouture @kamaradprodukcija @stark_arena

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on Apr 15, 2018 at 6:07am PDT

 

Last night... #performing

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Aug 29, 2015 at 4:56am PDT

S obzirom na to da je koncert ažurno pripremala nekoliko meseci, Aleksićka očigledno nije imala dovoljno vremena da vrati film i pogleda da li je možda neka od njenih koleginica već nosila sličan kostim ili joj to prosto nije bilo ni bitno, te je sigurno nastupila bez ikakve sumnje u stiliste koji su joj, po svemu sudeći, podvalili misleći da će sve ostati neprimećeno.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sekom kako bismo je pitali za komentar, međutim, pevačica do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading