LUKA POSLAO DRUGA PO STVARI, s Natašom NE SME DA KOMUNICIRA MESEC DANA!

Autor:

Zabava

16.04.2018

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno iseljenje iz Natašinog stana, zabrana prilaska i komunikacija minimum mesec dana sa pevačicom su prve sankcije za Luku Lazukića koji je u subotu ujutru fizički napao suprugu.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Ne sme da komunicira s Natašom mesec dana... Luka Lazukić

Lazukićev drug danas je došao u stan kod Nataše kako bi pokupio dva Lukina kofera i druge stvari, a potom se vratio noseći papire u rukama. Sve to odneo je u stan Lukinog oca na Novi Beograd.

S obzirom na to da je Bekvalčeva svog supruga prijavila policiji koja je izrekla meru zabrane prilaska Lazukiću, on je juče po svoj motor poslao druga, dok je danas po stvari došao ponovo prijatelj.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Poslao druga po motor... Luka Lazukić

Spekuliše se da je kod Luke i dalje Natašin automobil, a prema odluci tužilaštva on ne samo da ne sme da se približava pevačici i detetu, već mu je zabranjena i komunikacija što će trajati najmanje 30 dana. 

Sa Natašom su trenutno članovi njene porodice sestra Kristina, roditelji Mira i Dragoljub Bekvalac, a danas je stigla i sestra Dragana. 

Podsećanja radi, Luka je u subotu ujutru fizički nasrnuo na Natašu kada mu je u telefonu pronašla prepisku sa drugom ženom, i probudila ga. On je nakon napda pobegao kod roditelja u stan, dok je pevačica otišla u Urgentni centar buudući da je zadobila povredu glave. 

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
A sve je počelo bajkovito.. Nataša i Luka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading