Dara Bubamara PRVI PUT pred kamerama sa SINOM!

Autor:

Zabava

16.04.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja zabava gledaoce TV Pink po dobrom, starom običaju, očekuje ovog utorka u 23:00 časova uživo u emisiji "Ami G Show"!

Samo nekoliko dana uoči koncerta u "Štark Areni", Ognjen će ugostiti Daru Bubamaru, koja će otkriti kako teku pripreme za ovaj spektakl, zakazan za 21. april. Osim toga, Dara će po prvi put u jednoj televizijskoj emisiji gostovati sa sinom Konstantinom.

- Bila sam mnogo puta gost u Ognjenovoj emisiji, i evo sada dolazim kod njega pred koncert. Pričaćemo o tome kako će izgledati scena jer će to zaista biti spektakl, nešto potpuno drugačije od svih koncerata koji su do sada bili. A što se tiče Koste, on ne voli da se eksponira, nije takvo dete, i to mi je u jednu ruku drago. On je mnogo slatko, pametno, kulturno i lepo vaspitano dete. S obzirom na to da vlada velika euforija u mojoj porodici zbog koncerta, i tata i brat su veoma uzbuđeni kao i ja, pitala sam Kostu da li bi hteo da dođe u "Ami G Show" i podrži svoju mamu, na šta je on odmah rekao: 'Hoću mamice', što mi posebno znači jer se gotovo nikad nije pojavljivao na televiziji. Kosta će biti uz mene i na koncertu i njegova podrška mi mnogo znači - rekla je Dara u susret gostovanju u emisiji "Ami G Show" povodom predstojećeg spektakla.

RepublikaFoto: Promo foto
Ognjen Amidžić

Rada Manojlović i Stefan Dimitrijević Leon predstaviće duetsku pesmu "Lavlje krzno", koja preti da postane veliki hit.

Njena nova pesma nosi naziv "Malo", a šta je za nju malo, a šta mnogo, uživo će u studiju otkriti Nikolija Jovanović.

Najgledaniji rijaliti "Zadruga" se bliži kraju, a Zadrugari su sve luđi i luđi. Ovog utorka Ognjen će ugostiti Sanju Stanković i Jovanu Tomić Matoru, čija je veza podigla mnogo prašine.

Najluđe igre i pitanja očekuju vas i ovog puta, zato ne propustite novo izdanje emisije "Ami G Show" u utorak 17. aprila od 23:00 časova samo na TV Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading