Ceca napravila žurku s robotima!

Autor: D. L.

Zabava

17.04.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović priredila je prekjuče sestrićima Iliji i Petru spektaklularnu rođendansku zabavu povodom petog rođendana, na kojoj je sve vreme uživala s porodicom i prijateljima.

 

??

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Mar 28, 2018 at 3:13pm PDT

Ona je u svom domu organizovala proslavu za pamćenje, a nakon što su slavljenici oduvali svećice sa torti koje su bile ukrašene mini-vatrometima, gosti su u dobrom raspoloženju nastavili da se vesele uz muziku do kasnih sati.

 Vrhunac večeri bili su maskirani animatori koje je pevačica specijalno unajmila za blizance Iliju i Petra

Deo atmosfere iz porodičnog doma Cecina ćerka Anastasija Ražnatović podelila je i sa pratiocima na Instagram profilu, gde je na instapriči objavljivala najinteresantnije detalje. Ceca je pevala sa svojom mezimicom, a u jednom trenutku je ustala i zaplesala sa sestrom Lidijom Ocokoljić.

 

Shine in the dark.... ???

A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Apr 15, 2018 at 12:36pm PDT

Vrhunac večeri bili su animatori koje je pevačica specijalno unajmila kako bi zabavljali njene sestriće i sve prisutne goste. U jednom trenutku su se pogasila svetla, a u prostoriji su se pojavili zabavljači koji su bili maskirani u robote, te su izdvodili razne zanimljive tačke. Atmosfera u porodičnom domu Ražnatovića u jednom trenutku toliko je dovedena do usijanja da su Anastasijini pratioci pomislili da se slavlje nastavilo u nekom prestoničkom klubu.

Foto: printscreen/instagram.com/craznatovic_official
Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija Ražnatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading