Rasta se vratio kod Ane u stan!

Autor: D. L.

Zabava

18.04.2018

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je palo pomirenje između pevačice Ane Nikolić i njenog supruga Stefana Đurića Raste, reper se vratio u svoje nekadašnje porodično gnezdo.

 

 

 On sada dosta vremena provodi u pevačicinom stanu, a ekipa "Paparaco lova" snimila je repera nedavno kako slobodno šeta ulicom sa svojom ćerkom Tarom. S obzirom na to da se u poslednjih nekoliko dana i te kako posvetio svojoj profesionalnoj karijeri i vredno radi na ekranizovanju pesama sa svog novog albuma "Don regeton", Rasta je odlučio da spoji lepo i korisno.

On je kratki predah od posla iskoristio da po sunčanom danu prošeta sa ćerkom u najopuštenijoj varijanti

On je kratki predah od posla iskoristio da po sunčanom danu provede kvalitetno vreme sa ćerkicom u najopuštenijoj varijanti. Inače, par je nedavno imao velikih problema sa pojedinim saradnicima koji su ih pokrali i od njih uzeli oko 400.000 evra. Blizak poslovni partner koji je vodio Anin i Rastin američki ogranak produkcijske kuće "Balkanton" oštetio je bračni par, te ih je pokrao u dogovoru sa svojom suprugom, koja ima američko poreklo.

 

 

??‍♀️?‍?‍????

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on May 16, 2017 at 6:32am PDT

 

Stefan je tom prilikom izjavio da će svakako podneti tužbu protiv bivšeg kolege, ali zbog incidenta koji mu se iznenada dogodio novi reperov album objavljen je sa zakašnjenjem. Pored dva spota koja je već objavio, uskoro se očekuje još spotova za pesme sa najnovijeg albuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading