(FOTO) Ovo je devojka zbog koje je LUKA PRETUKAO NATAŠU

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić, koji je navodno u subotu u ranim jutarnjim satima pretukao suprugu Natašu Bekvalac u stanu na Dedinju, razmenjivao je ljubavne poruke sa izvesnom U. K. (ime poznato redakciji). Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, u pitanju je atraktivna beogradska voditeljka koja je sa Lazukićem bila u emotivnoj vezi i pre njegovog braka sa Natašom Bekvalac.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Luka Lazukić

- Nataša je pronašla poruke koje je Luka slao toj devojci te noći i zato ga je napala. Ona je i ranije sumnjala da među njima ima nešto, ali nije imala dokaz za to. On je sa tom voditeljkom bio u vezi pre braka sa Natašom, a komunikaciju nisu prekidali ni kada se oženio - govori dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Voditeljka je svakodnevno dolazila u njegov lokal. Svi su sumnjali u to da vezu nisu ni prekidali, pogotovo zato što je Luka njoj sve dozvoljavao, čak i da uzima garderobu koja nije bila predviđena za rentiranje. U lokalu su uglavnom sedeli sami, zatvoreni u kancelariji u koju ni radnica nije smela da ulazi, i to po Lukinom nalogu - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, atraktivna voditeljka i Lazukić u emotivnoj vezi su skoro dve godine, a prema tvrdnjama zajedničkih prijatelja, upoznali su se upravo u njegovom lokalu. On joj je u početku vezu sa Bekvalčevom pravdao kao prolaznu avanturu, što je voditeljka i prihvatila. Ona je pre Luke bila u vezi s jednim veoma popularnim pevačem i samim tim je znala da veze na estradi nemaju perspektivu.

Foto: printscreen/instagram
U. K.

U želji da proverimo navode do kojih smo došli, pozvali smo Luku Lazukića, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke. Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa izvesnom U. K., ali ni ona nije odgovarala na poruke koje smo joj poslali. Takođe, Nataša nam ništa nije odgovorila na SMS koji smo joj uputili.

Podsećanja radi, Luka Lazukić osumnjičen je da je pretukao Natašu Bekvalac nakon što mu je ona u telefonu pronašla prepisku sa više ženskih osoba, među kojima je bila i U. K. Luki je zbog fizičkog napada na suprugu izrečena kaznena mera zabrane prilaska i komunikacije sa Natašom u trajanju od 30 dana.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Mar 24, 2018 at 2:59am PDT

 

Sve Natine afere

- 1996. godine, kada je imala 16 godina, pobegla je od kuće u Podgoricu kod tadašnjeg dečka biznismena Lole Lakovića

- Nakon afere sa Lolom uplovila je u vezu sa Miodragom Kostićem, s kojim je bila četiri godine u ljubavi

- 2000. godine uplovila je u vezu sa Vladom Georgievim, koji joj je komponovao ceo prvi album "Ne brini". Nakon raskida posvetio joj je pesmu "Lažljiva"

- Nataša i Danilo venčali su se tajno 2005. godine samo u prisustvu kumova. Godinu dana kasnije su organizovali veliku svadbu i crkveno venčanje

- Nakon petogodišnjeg burnog braka, 2011. Nata pronalazi poruke od zubarke Milice Dražin u Danilovom telefonu i traži razvod. Ovaj razvod praćen je brojnim skandalima - od Natašinog agresivnog ponašanja prilikom kog je razbila advokatsku kancelariju, pa sve do suza u "Amidži šouu"

- Odmah nakon razvoda uplovila je u emotivnu vezu sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem

- 2011. Nataša ulazi u vezu sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, koja je trajala nekoliko meseci

- 2012. Bekvalčeva otpočinje vezu sa Vladimirom Vuksanovićem, manekenom i učesnikom rijalitija "Survajver"

- 2014. Obnavlja vezu sa Ljubom Jovanovićem, za koga se 2015. tajno udala

- Posle dve godine i dva meseca braka Nataša ostavlja Ljubu 2017.

- Dva meseca nakon razvoda obelodanila je vezu sa Lazukićem, za koga se posle nekoliko meseci i udala

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading