VELIKA NETRPELJIVOST: Ovoj voditeljki se ne dopada što Nina VODI DNEVNIK

Autor: Blic.rs

Zabava

21.04.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka zabavnog programa Nina Radulović odnedavno je spikerka Nacionalnog dnevnika Televizije "Pink", ali se to izgleda ne dopada svima, a jedna od onih kojima je to sramotno je njena koleginica.

RepublikaFoto: instagram.com/nina_radulovic_officialinstagram.com/nina_radulovic_official
Ne vole je... Nina Radulović

Radulovićeva je krajem februara dobila ponudu od čelnih ljudi "Pink" Televiije da pređe da vodi "Nacionalni dnevnik", a ovu vest nije dobro dočekala voditeljka Tanja Rađenović koja već godinama vodi informativne emisije na ovoj televiziji.

- Od trenutka kada je kročila na televiziju, Tanji se uopšte nije dopala ideja da njena koleginica bude Nina. Tako su počele da kruže glasine kako je Rađenovićeva komentarisala da nije pristojno da Nina Lečić gledaocima saopštava najvažnije vesti dana. Netrpeljivost ide to te mere da njih dve skoro da i ne pričaju niti vode bilo kakve razgovore. Urednici im daju sve termine i jasno se zna kada će i ko od njih dve voditi program. Kada se sretnu na hodiniku, one se jave jedna drugoj, ali se trude da se zaobilaze - tvrdi izvor blizak njima.

RepublikaFoto: youtube.com/Pink
Smatra da je to sramota... Tanja Rađenović

Kako dodaje izvor, netrpeljivost ove dve voditeljke na televiziji je javna tajna:

- Ona to otvoreno priča u šminkernici i sa kolegama sa kojima je dobra. Netrpeljivost je evidentna i oseća se kada god su zajedno na televiziji - dodaje dobro obavešten izvor.

O ovome je i Tanja dala komentar, a nije demantovala averziju prema Nini:

-  Potpuno je neprimereno da se o voditeljima informativnog programa tako razgovara. Mislim da imate mnogo prečih i važnijih tema. Između ostalog ako znate, vlasnik televizije određuje ko će voditi informativni program - izjavila je Rađenovićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading