LUKU KOMŠIJE NISU VIDELE U ČENEJU: Ovako izgleda Natašina kuća!

Autor:

Zabava

22.04.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuća u Čeneju koju je Nataša Bekvalac počela da gradi pre udaje za Luku Lazukića dovršena je tokom njihovog braka, a od kada je takozvani IT stručnjak izjavio da je on finansijski doprineo završerku ovog salaša, svi su pokušali da saznaju kako izgleda ta investicija.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Kaže da je ulagao u njenu kuću... Nataša i Luka

Pevačica je nedavno objavila jednu fotografiju iz svoje kuće u Čeneju na kojoj se mogu videti bazen i terasa, a sada je ekipa emisije "Premijera Vikend Specijal" posetila ovo mesto i usnimila celu vilu.

 

 

Home sweet home❤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 5, 2018 at 5:08am PDT

 

Natašina vila definitivno je završena i veoma je lepa, a u njenom okruženju skoro da i nema drugih kuća, te su prve komšije popularne pevačuiice dosta udaljene.

Foto: youtube.com/Emisija Premijera
Natašina kuća u Čeneju

Kako je saznao reporter Nemanja Vujičić od Natašinih komšija, oni Luku Lazukića nijednom nisu videli na imanju u Čeneju gde je pevačica izgradila kuću, dok su Bekvalčevu videli pre oko mesec dana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading