LAZUKIĆ TVRDI DA IMA SVEDOKA: Nataša je isekla sebi ruku, a mene je udarala po glavi i telu

Autor: mediji, Republika

Zabava

24.04.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac, koji se sumnjiči za nasilje prema pevačici, na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu izjavio je da nije kriv i da nikada nije udario svoju ženu.

RepublikaFoto: Republika
Luka Lazukić

Lazukić je detaljno govorio o tome kako je upoznao Natašu, njihovom venčanju na Ibici 25. septembra prošle godine, kao i o troškovima za svadbu koje je, kako je navodno rekao, on snosio, ali i tome da je ceo porodični skandal posledica "lažne prijave koju je supruga podnela protiv njega".

On je prvi put, iznoseći svoju odbranu, ispričao da je Nataša te noći bila agresivna i u pijanom stanju, ali je obelodanio i da je nasilno ponašanje ona pokazivala i ranije.

 
RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Nataša Bekvalac

- Od porođaja do sada bilo je par incidenata. Jednom prilikom konstatovala je da nije dobra majka i da nikome ne valja. Otišla je u kuhinju, uzela nož i zasekla sebi ruku. Video sam krv, oteo joj nož, ali nije htela da ide kod lekara. Naprotiv, počele je mene da udara po glavi i telu. Za to imam svedoka, našu kućnu pomoćnicu koja je donela gazu da joj previjemo ranu, a mislim da Nataša i dalje ima ožiljak na ruci - navodno je obelodanio Luka koji je rekao i da ga je jednom gađala pikslom, ali da ga nije pogodila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading