Ilić: Nisam spreman za Evroviziju!

Autor: S. S.

Zabava

27.04.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči samog puta Sanja Ilić je ekskluzivno za Srpski telegraf otkrio je da nije spreman za Evroviziju, koja se održava od 8. do 12. maja u Lisabonu. Naime, Sanja nam je poručio kako nije stigao da opere svoj veš, te da zbog toga nije spreman za put.

RepublikaFoto: instagram.com/balkanika_official
Sanja Ilić i Balkanika!

- Nisam stigao sve da pospremim u kući, a imam brdo stvari i veša koji moram da operem. Eto, zbog toga ne mogu da kažem da sam u potpunosti spreman za Evroviziju. Nadam se da ću kućne poslove srediti u naredna dva dana - kaže kroz smeh Sanja za Srpski telegraf.

Sanja: Imam previše veša koji treba da operem za dva dana

Iako će pesma na takmičenju biti izvedena na srpskom, Sanja je otkrio da je spremljeno više verzija. Pesmu su spremili na portugalskom i engleskom jeziku, a portugalski su lako i brzo savladali. Pesma "Nova deca", koju će izvesti Sanja Ilić i Balkanika" braniće boje Srbije u Portugalu na 63. Pesmi Evrovizije. Međutim, pred sam odlazak u Lisabon došlo je do određenih promena u bendu. Naime, Ilić se neće naći na sceni sa ostalim muzičarima, a grupa je dobila i novu pevačicu - mladu Ivu Banjićević. Ova pevačica će se pojaviti na bini umesto Sanje u Lisabonu.

Pevač Balkanike Mladen Lukić takođe je za Srpski telegraf otkrio da je hronično neispavan.

- Od novembra meseca ja mislim da se nisam naspavao kao čovek. Stalne probe, uvežbavanje koreografije, sve je bilo veoma naporno, ali smo spremni. Imamo potpuno novu koreografiju, nove kostime, sve je savršeno. Mi smo odličan tim, slažemo se veoma dobro i van koncertnih aktivnosti - izjavio je Mladen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading