SPISATELJICA ŽELI DA NAPIŠE KNJIGU O BEKVALČEVOJ?!

Autor: Alo.rs

Zabava

27.04.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša učesnica rijalitija "Farme", pravnica i spisateljica Jasmina Rakitić, poznata pod pseudonimom Jasmina Ana otkrila je da bi joj Nataša Bekvalac bila veoma inspirativna za novu knjigu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Završiće i u knjizi... Nataša Bekvalac
RepublikaFoto: Hello/print screen
Nije prepoznala nasilnika na vreme... Nataša i Luka

A spisateljicu je na ideju da napiše knjigu o Nati podstakao incident koji se pevačici dogodio u noći između 13. i 14. aprila kada je Bekvalčevu, navodno, fizički napao suprug Luka Lazukić:

- Nataša je lepotica i avanturista. Očigledno je olako ušla u vezu i brak sa ovim čovekom (Lukom Lazukićem), nije ga dobro upoznala. Odlično je postupila što je presekla i prijavila nasilje. Njoj je donekle lakše što je javna ličnost i ma koliko joj se sada činilo da je pod velikim pritiskom javnosti, ta ista javnost biće joj savršena zaštita ubuduće. Značajno je to da nije sama, ima podršku porodice i prijatelja i sve će prebroditi - izjavila je Jasmina Ana.

 

Moj Beograd.:)

A post shared by Jasmina Ana (@anajasmina11) on Aug 7, 2016 at 10:17am PDT

Jasmina je u nastavku kazala da se nasilnik lako prepoznaje i da mnoge žene ne prijave muškarca, koji ih zlostavlja, odmah. 

- Svaka žena može da prepozna nasilnika u vezi. Čim počne da joj stavlja primedbe, da joj nešto zabranjuje, da pokazuje stalno nezadovoljstvo, neka odmah uključi alarmnu lampicu. Devojke, nemojte da se udajete za čoveka koji vas je pre braka ošamario! To je tek početak... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading