Veljko Ražnatović FRAJER GODINE, ova bivša zadrugarka je bacila oko na njega!

Autor:

Zabava

03.05.2018

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naslednik najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko poneo je titulu frajera godine koju su mu dodelile poznate dame u emisiji "Paparaco lov". Izgled muškaraca sa domaće javne scene ocenjivale su Jelena Kostov, Sandra Afrika, Anđela Veštica, Edita Aradinović i Dragana Tripić, a Ražnatović je dobio najbolje ocene, pa je završio na prvom mestu.

Foto: instagram.com/prntscr
Veljko Ražnatović

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' nije uspela da sakrije simpatije prema Veljku, pa je javno pohvalila njegov fizički izgled.

- Meni je on top, ali ja neću na televiziji to da kažem, to je problem. Ne poznajem dečka, ali fizički izgled mu je dobar - rekla je Anđela Veštica, dok je novinarka Dragana Tripić primetila da je Veljko nasledio šarm od oca.

Foto: printscreen/youtube.com
Anđela Veštica

- On je sada mlad još, ali mislim da će za neku godinu da bude pravi šmeker. Već ga devojke vole - rekla je Sandra Afrika.

- Nisam videla njegove tetovaže, ali verovatno mu lepo stoje. Visok je momak, krupan, lepo je građen - rekla je Edita Aradinović, a Veljko je od poznatih dama u emisiji ''Paparaco lov'' dobio prosečnu ocenu 9,6 i zauzeo prvo mesto na listi najboljih frajera.

Foto: printscreen/youtube.com
Paparaco lov

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading