Nataša ima strah da sama boravi u stanu u kom ju je Luka pretukao?!

Autor:

Zabava

04.05.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac, koju je suprug Luka Lazukić 14. aprila pretukao u njenom stanu na Dedinju dok je njihova dvomesečna beba bila u drugoj sobi, i dalje trpi posledice traume koju je doživela kobne noći, pa se sklonila kod roditelja u Novi Sad, gde pokušava da bar donekle zaboravi šta joj se dogodilo.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kada se vrati u stan, vraćaju joj se scene... Nataša Bekvalac

Naime, ona ni danima nakon fizičkog nasilja od još uvek zakonitog muža ne može da boravi na mestu koje je, kako tvrde njeni bliski prijatelji, još uvek podseća na nemili događaj i zbog toga je privremeno napustila dom i vratila se kod tate i mame, koji na sve načine pokušavaju da je izvuku iz psihičke krize.

- Kako uđe u taj stan, Nataši krenu da se vraćaju slike iz noći kada ju je Luka tukao. To je ozbiljna trauma. Odmah počne da se trese i suze joj same naviru na oči. Zbog toga i dalje ima strah da sama boravi na tom mestu kako ne bi iznova sve proživljavala. S druge strane, ona se trza na svaki zvuk i šum koji čuje spolja ili iza zidova iz nekog drugog stana iako je svesna da je zabrana prilaska izrečena Luki i dalje na snazi i da ne može ponovo da je povredi. Zato se sklonila u toplo porodično gnezdo kod tate i mame, gde se najbolje brinu o njoj i njenim ćerkama. I sama Nataša tamo manje razmišlja i okupirana je brigom oko male Katje, dok starija Hana bezbrižno ide u školu - ispričao je izvor blizak Bekvalčevoj.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Porodica joj pomaže da sve prebrodi... Nataša Bekvalac

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa pevačicom, ali se ona do zaključenja broja nije javljala na telefon.

Inače, saslušanje Nataše Bekvalac i njenog supruga Luke Lazukića, protiv koga je ona podnela krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici, održano je u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu 24. aprila, a ona je u ponedeljak dala izjavu Centru za socijalni rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading