GLUMAC dao malo bogatstvo za venčanje sa DEVET GODINA STARIJOM GLUMICOM!

Autor:

Zabava

05.05.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intimno venčanje hrvatske glumice Jelene Perčin sa devet godina mlađim crnogorskim kolegom Momčilom Otaševićem, glumca je koštalo popriličnu sumu s obzirom na to da je na svadbi bilo samo 50 zvanica.

RepublikaFoto: instagram.com/olicmom
Oženio se crnogorski glumac... Momčilo Otašević

Otašević, koji će sa hrvatskom glumicom dobiti uskoro i bebu, sam je organizovao venčanje u Kotoru, a kako otkriva izvor blizak paru sve je bilo tajno kako mediji ne bi obelodanili:

- Samo za svadbeni meni i muziku mladoženja je iskeširao oko pet hiljada evra, plus nekoliko hiljada evra za goste iz Hrvatske kojima je plaćen smeštaj u Boki. Za ovu priliku stigla je i Momčilova sestra iz Italije, koja tamo već godinama živi. Svi se raduju što će Momo postati tata - otkrio je izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/RECreativno sa Dijanom Tepšić
Glumica je devet godina starija od svog supruga... Jelena Perčin

- Jelena ih je sve kupila svojim manirima. Nikom ne smeta što je od njega starija jer vidi se koliko je zaljubljen u glumicu. Jelena nije želela da za ovu priliku nosi venčanicu, pa je odabrala svečanu haljinu, a dva puta ju je menjala. I na to je potrošila skoro hiljadu evra - navodi izvor.

Foto: facebook.com/Katarina Bete
Venčanje u krugu članova porodice i prijatelja... Jelena i Momčilo

Mladoženja, ipak, nije želeo da komentariše koliko novca je potrošio, ali je priznao da je veoma srećan zbog ženidbe:

-  Intimna ceremonija upriličena je u Kotoru i sve je prošlo kako sam planirao. Pripremio sam nekoliko iznenađenja supruzi. Između ostalog, upriličio sam da joj na klaviru sviraju njene omiljene pesme, dok su na sceni bile posute latice ruža. Onda smo otišli na piće u lokal gde smo se upoznali i proveli najlepše trenutke, a onda smo se jedrenjakom uputili na drugu lokaciju. Moj otac nas je iznenadio vatrometom - za Blic je kazao Momčilo. 

Foto: facebook.com/Katarina Bete
Mlada prepustila mladoženji organizaciju venčanja... Jelena i Momčilo

Jelena i Momčilo će najverovatnije odložiti medeni mesec budući da je glumica u poodmakloj trudnoći, a kako su se venčali na primorju, najverovatnije će malo prošetati do Konavla gde glumica ima kuću koju je nasledila od bake. Sa njima je i Jelenina ćerka Lota iz prvog braka, a kako se spekuliše, novopečeni supružnici će živeti u Zagrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading