BRENA I PRIJA ZARATILE OKO ZVANICA!

Autor:

Zabava

08.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnica "Granda" Lepa Brena i njena snajka Aleksandra Prijović nedavno su ponovo imale žučnu raspravu, a razlog tome ovoga puta bio je spisak gostiju za Prijinu svadbu zakazanu za 21. jun. Naime, perje je počelo da leti kada su se sukobile oko načina na koji će zvanice biti raspoređene u sali na svadbenom veselju Aleksandre i Breninog pastorka Filipa Živojinovića. Njih dve su se posvađale zbog rasporeda sedenja njihovih zvanica u svečanoj sali gde će slavlje biti održano, a Prija je želela da njeno i Filipovo društvo bude što bliže muzici, te se Brena našla uvređenom.

Foto: instagram.com/lepabrenaa
Prija, Filip i Brena

- S obzirom na to da je ostalo još mesec i po dana do venčanja decenije, Aleksandra i Brena neprestano se konsultuju oko svih detalja vezanih za svadbu. Kako im se mišljenja ne poklope svaki put, nastanu žestoke rasprave, pa pevačice ne pričaju i po nekoliko dana. Ovoga puta povod za svađu bio je raspored sedenja. Prija je izričito zatražila da njeno i Živojinovićevo društvo sedi što bliže muzici jer se mlađi više vesele i naručuju mnogo više pesama. Bobini i Brenini prijatelji bili bi smešteni dalje od benda koji će ih uveseljavati u sali, ali je Aleksandra Breni smireno objasnila da je to sasvim normalno i da se tako sedi na većini svadbenih veselja - otkriva izvor blizak porodici Živojinović i nastavlja:

- Brenu je odmah počela da se ljuti na Aleksandru i da joj govori da ona prvi put čuje za to, da se na veselju svi podjednako vesele, te da je ružno stavljati starije generacije da sede dalje od muzike samo zato što mladi hoće da divljaju uz glasnu muziku i alkohol. Ona je Prijovićki predložila da ne treba da bude bitno ko će gde sedeti i da je samo potrebno spojiti ljude koji se znaju privatno da sede zajedno. Posle kraćeg koškanja prestale su da komuniciraju, a Prija je odmah obavestila Filipa o raspravi koju je vodila sa Brenom, međutim, njemu je bilo smešno oko čega se njih dve raspravljaju, pa nije želeo dublje da se upliće u celu priču - završava naš izvor.

Foto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Prijović

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Brenom i Prijovićkom, ali do zaključenja broja one nisu odgovarale na naše pozive i poruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading