(VIDEO) DRŽIMO PALČEVE! Pogledajte nastup "Balkanike" u finalu Evrovizije

Autor: Republika

Zabava

12.05.2018

20:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa "Sanja Ilić i Balkanika" nastupila je kao 10. po redu na 63. takmičenju Evrovozije i pobrala brojne ovacije publike u Lisabonu.

RepublikaFoto: youtube.com/Eurovision Song Contest
Balkanika nastupila na Evroviziji

Srpski predstavnik nastupa u finalu takmičenja sa pesmom "Nova deca". Kako je izgledao njihov nastup, pogledajte u videu.

 

 

Inače, pored Srbije, za prvo mesto večeras se nadmeću: Ukrajina, Španija, Slovenija, Litvanija, Austrija, Estonija, Norveška, Portugal, Britanija, Nemačka, Albanija, Francuska, Češka, Danska, Australija, Finska, Bugarska, Moldavija, Švedska, Mađarska, Izrael, Holandija, Irska, Kipar i Italija.

 

 

 

Ovogodišnje takmičenje za "Pesmu Evrovizije“ je 63. po redu i, pod sloganom "All Aboard" ("Ukrcavanje“), održava se u Lisabonu, pošto je zahvaljujući pobedi Salvadora Sobrala, Portugal po prvi put domaćin tog spektakla.

Što se tiče pravila glasanje, uprkos tome što se u finale "Evrosonga“ plasiralo 26 pesama, pravo glasanja, imaju sve države - njih 43, koje su učestvovale u takmičenju.

Profesionalni žiri i gledaoci iz svake zemlje dodeliće odvojena dva skupa poena od jedan do osam, odnosno 10 i 12.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading