Ćeranićka hoće da smuva Bogdanovića!

Autor:

Zabava

22.05.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milena Ćeranić, koja je potrošila najbolje godine na oženjenog Vladimira Dašića, ponovo je bacila oko na košarkaša, ovaj put na najtalentovanijeg u NBI ligi - srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića.

 

“Dan bez smeha je izgubljen dan”☺️? #mojeselolepseodpariza

A post shared by Milena Ceranic (@ceranicmilena) on May 14, 2018 at 9:47am PDT

Kako Srpski telegraf saznaje, folkerka je prošle nedelje na otvaranju jednog splava celo veče zavodila srpskog superstara, koji je bio zvezda večeri. Naime, Ćeranićka se na splavu pojavila u društvu najboljeg prijatelja, a smestila se tik do separea gde je sedeo Bogdanović sa društvom i navodno mu je sve vreme slala signale.

- Milena je sela odmah pored Bogdana, a smestila se tako da ga gleda pravo u oči. Odmah je ustala da igra, a sve vreme je bacala pogled u njegovom pravcu. Kada bi im se pogledi susreli, ona bi mu svaki put uputila osmeh, a nakon što bi joj on uzvratio, Milena je dizala čašu i nazdravljala mu. Svima je bilo više nego očigledno da joj se Bogdanović sviđa. U tome ju je najviše odavao zadovoljan osmeh koji nije skidala čitavo veče. Milena inače ne izlazi u noćni provod kada ne radi, ali ovaj put je napravila izuzetak zato što je domaćin večeri bio upravo Bogdan, pa je imala idealnu priliku da se sretne sa njim - govori izvor blizak pevačici.

Folkerka napravila situaciju da se sa košarkašem kao slučajno sretne i odmah počela da ga zavodi

 

Kako dalje saznajemo, njene simpatije prema zvezdi Sakramento Kingsa traju već duže, ali budući da nemaju zajedničkih prijatelja, Ćeranićka je čekala idealan trenutak da se sretnu. Kako je nedeljama na svom Instagram profilu najavljivao dolazak na pomenuti splav, ona je ocenila da je idealna situacija da se baš tu kao slučajno sretnu.

Međutim, očevici tvrde da je Bogdan ostao imun na Milenine strelice koje je prema njemu bacala, pa je veče proveo zabavljajući se sa svojim prijateljima i sestrom, koji su mu pravili društvo u izlasku.

Podsećanja radi, Ćeranićka je četiri godine provela u vezi sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem, sa kojim su je u nekoliko navrata uslikali paparaci. Uprkos dugoj vezi koju je održavao sa pevačicom, Dašić je na kraju odlučio da ostane sa suprugom i braku da novu šansu, nakon čega je i prekinuo kontakt sa Milenom.

Pozvali smo Ćeranićku, ali ona se juče nije javljala na broj poznat redakciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading