POČEO KONCERT MARIJE ŠERIFOVIĆ: U publici otac Rajko, ali i POPULARNI FUDBALER MANČESTERA!

Zabava

24.05.2018

18:41 >> 18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i jedina srpska pobednica na Evroviziji, Marija Šerifović započela je koncert u "Štark Areni", a kao što je najavila njeni roditelji Verica i Rajko sede zajedno u loži. Marija je spektakl započela pesmom "Pametna i Luda" i odmah dobila gromoglasan aplauz publike.

RepublikaFoto: Republika.rs
Došao na ćerkin koncert... Rajko Šerifović

-  Dobro veče,  Beograde! A sad malo ja. Nikako bez vas, logično beskrajno vam hvala na tome! Pevaću prvo balade za devojke, jer ipak moja publika su žene! Kasnije ću pevati i za muški deo - rekla je Šerifovićeva odmah na početku koncerta i zapevala.

Iako je Marija u svojoj knjizi otkrila da je njen otac Rajko zlostavljao njenu majku, zbog čega je izgubila i bebu, a on govorio o tome kako je ona izgubila nevinost, izgleda da su se otac i ćerka pomirili. A da je to tačno svedoči i njegov dolazak na Marijin koncert koji je zabeležio i novinar "Republika.rs".

RepublikaFoto: Republika.rs
Došla prva... Ana Bekuta

Osim Verice i Rajka, na Marijin koncert među prvima su stigle i njene kolege Ana Bekuta, Šerifovićkina prijateljica iz žirija takmičenja "Zvezde Granda" i Adil Maksutović sa suprugom Anom.

RepublikaFoto: Republika.rs
S njom je uvek pompezno... Jelena Karleuša

Dolazak Jelene Karleuše, bio je očekivan, a popularna diva ponovo je svojim stajlingom "podigla veliku prašinu". Jelena je stigla obučena u providnu haljnu.

Specijalna gošća koju je Marija najavljivala je i Lepa Brena koja je stigla u "Štark Arenu", ali nije bila raspoložena da se fotografiše i daje izjave, kao ni Saša Popović koji je na opšte iznenađenje stigao sa suprugom Suzanom Jovanović u "Smartu" i ušao u žurbi. Ali je zato fudbaler "Mančester Junajteda", Nemanja Matić strpljivo čekao u redu da bi ušao na dugo najavljivani spektakl.

RepublikaFoto: Republika.rs
Protrčala pored novinara... Gošća na koncertu Marije Šerifović, Lepa Brena
RepublikaFoto: Republika.rs
Čeka u redu kao sav običan svet...Nemanja Matić, fudbaler

Među onima koji su već stigli na Marijin koncert su i Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, kao i i Mira Škorić, ali i Buba Miranović koja se dugo nije pojavljivala u javnosti. Podršku Šerifovićevoj svojim dolaskom pružili su i Marija i Marko Bulat, kao i pevačica Biljana Sečivanović koja je došla sa sinom. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Došli da slušaju Mariju... Jelena i Ivan
RepublikaFoto: Republika.rs
Mira Škorić i Buba Miranović

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading