Ilda deceniju rada obeležava koncertom!

Autor: D. J.

Zabava

25.05.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić odlučila je da deset godina muzičke karijere obeleži specijalnim koncertom koji će održati 12. septembra na velikoj letnjoj sceni "Topčiderca", što će biti i prvi događaj ove vrste na ovoj ekskluzivnoj lokaciji za ograničen broj ljubitelja muzike. Poznata kao neko ko uvek pomera granice i neguje sopstveni stil, ona je čitav događaj i osmislila pod sloganom "moj način".

 

 

U 10h gledajte nas na Tv Prva?#jutrosajovanomisrdjanom #10godina #mojnacin #music ❤️

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic) on May 24, 2018 at 12:36am PDT

- Presrećna sam što ću imati priliku da jubilej obeležim na takav način i potrudiću se da svima koji te večeri budu sa mnom priredim događaj za pamćenje - rekla je Ilda, koja je osim muzičkih spremila i brojna scenska iznenađenja.

 

Inače, ćerka Šabana Šaulića zapevala je sa poznatim tatom i uplovila u muzičke vode. Ilda je oduvek smatrana pravom damom i jednom od najstilizovanijih žena sa domaće estrade. Pre deceniju objavila je svoj prvi album.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading