JELISAVETA U MINIĆU POBEGLA OD VUKA

Autor:

Zabava

28.05.2018

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća sezona popularne kriminalističke serije "Ubice mog oca", počela je sa snimanjem kom su se pridružili Radoš Bajić i Ljubomir Bandović, dok ovoga puta gledaoci neće imati priliku da vide Katarinu Radivojević. A glumačkoj ekipi ponovo se pridružila Jelisaveta Orašanin.

Foto: e-stock/A. Bačlija
"Ubice mog oca 3"... Glumačka ekipa među kojima su Miodrag Radonjić, Vuk Kostić i Radoš Bajić

Ekipa veoma gledane serije okupila se kako bi započeli snimanje, a glumica Jelisaveta Orašanin, inače bivše devojka Vuka Kostića pojavila se u veoma kratkoj suknji. Međutim, nije želela da ispozira sa glumačkom ekipom sa kojom je bio i njen nekadašnji dečko.

RepublikaFoto: e-stock/A. Bačlija
Jelisaveta nije bila raspoložena za zajedničku fotografiju...

Da li je Jelisavetin suprug, košarkaška zvezda Miloš Teodosić ljubomoran, te je glumica zbog toga odbila da se fotografiše, nije poznato. U svakom slučaju, Jelisaveta je držala odstojanje od Vuka, ali se pobrinula da bude primećena s obzirom na dužinu suknje. 

Foto: e-stock/A. Bačlija
Veći deo ekipe serije "Ubice mog oca 3"...

Ona je na prvoj klapi "Ubice mog oca 3" bila u društvu kolege Miodraga Radonjića koji u seriji glumi Vukovog nadređenog, inspektora Zorana Janketića.

Jelisaveta će se ponovo naći u liku Tijane, međutim, kako je priznala Vuk i ona neće imati zajedničke scene:

- Tijana se vraća u velikom stilu. Dosta će se stvari desiti i ne mogu ništa da pričam jer bih otkrila radnju serije.

Foto: e-stock/A. Bačlija
Vuku je veoma žao što nemaju zajedničke scene... Jelisaveta Orašanin

S druge strane, Kostiću je veoma žao što neće deliti kadar s bivšom devojkom:

-  Jelisaveta je moj saborac i u privatnom životu i na filmu. Žao mi je što nećemo imati scene, jer bismo tako više vremena proveli zajedno.

Foto: e-stock/A. Bačlija
Okružen ženama... Vuk Kostić

ennovih 12 epizoda, pored Vuka i Jelisavete, gledaćemo i neka nova lica: Marka Vasiljevića, Ljubomira Bandovića, Radoša i Nedeljka Bajića i Isidoru Zagrađanin. Nove epizode biće na jesen na Top kanalu i TV Prvoj. Ovoga puta inspektor Aleksandar Jakovljević istražuje smrt uglednog lekara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading