EKSKLUZIVNO! (VIDEO) KARLEUŠA BOLESNA, Ceca došla na ročište pa joj odložili!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović danas se pojavila u Prvom osnovnom sudu u kom su Jelena Karleuša i ona imale zakazano ročište povodom njene tužbe za uvredu.

Foto: Republika.rs
Karleuša izostala... Ceca došla na ročište

Ceca je sa advokatom Dušanom Stojkovićem stigla u sud u jutarnjim časovima i ubrzo napustila sudnicu :

- Odlaže se zato što se okrivljena nije pojavila. Ja nemam šta da komentarišem, ja sam ispunila svoju građansku dužnost, ne zanimaju me tuđi razlozi - izjavila je Ražnatovićeva vidno neraspoložena jer je došla samo ona i nije želela da odgovori na pitanje za kada je zakazano novo ročište, pa je umesto nje odgovorio advokat da će sledeću mogućnost da se sretnu "oči u oči" Ceca i Jelena imati 16 jula. 

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Prošli put su došle obe... Karleuša i Ražnatovićka

Ovom prilikom Ceca je otkrila i čime se trenutno bave njena deca:

- Oboje vreme provode radno, Veljko se posvetio sportu. Za Anastasiju već znate da se bavi modelingom, a sada se ozbiljno interesuje i za muziku. 

RepublikaFoto: instagram.com/raznatovicanastasija
Imaju zanimanje... Veljko i Anastasija

Pevačica je otkrila i kakvom se ishodu nada na ovom suđenju koje je pokrenula ona tužbom protiv Jelene koja je izjavila: "Ceco, glupa si k'o k**ac":

- Nema šta, svako ko dođe u situaciju da se obrati sudu očekuje pravdu jer ono što izgovorite morate i da dokažete, a za to postoji sud. 

Ražnatovićkin advokat otkrio je ida je Jelena kao razlog za odustvo navela da je bolesna i izrazio sumnju u to jer, kako je kazao: "Karleuša je bila veoma socijalno aktivna proteklih dana". Stojković je pod ovim, verovatno, mislio na činjenicu da se Jelena pojavila na svadbi Anje i Huga Valentea, ćerke fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija koja se održala juče u Beogradu.

Foto: instagram.com/karleusastar
Razbolela se posle svadbe... Jelena na slavlju povodom venčanja Anje i Huga Valentea

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading