I SILIKONE I SIJALICE DA VRATI: Luka TUŽIO NATAŠU ZA 160.000 EVRA!

Autor:

Zabava

30.05.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić iz dana u dan ulaze u nove sukobe, a sada je pevačicu suprug tužio za 160.000 evra koliko iznose svi računi koje je on platio u njihovom braku ili u zamenu za to da mu prepiše pola njenog imanja u Čeneju, kao i polovinu stana na Dedinju.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ili pola vile i pola stana, ili 160.000 evra... Luka tužio Natu

Lazukić je, naime, kao razlog ovih potraživanja naveo svoja brojna ulaganja tokom braka sa Natašom, a ono što je u najmanju ruku čudno u celoj priči jeste to što je Luka sudu priložio apsolutno sve fiskalne račune koje je čuvao otkako je u braku sa Natašom! Lazukić je od početka njihovog braka čuvao svaki račun iz restorana, prodavnica, sa letovanja koje sad planira da iskoristi kako bi ucenio Natašu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Sudi se s Lukom... Nataša Bekvalac

- Luka je u tužbi naveo da želi da mu Nataša vrati novac za ceđenu pomorandžu, silikone i provodnike za kuću, teleće grudi koje su jeli u restoranu, cezar salatu, pet sijalica od po 40 dinara, ali i za avio-karte za Atinu i boravak tamo. Račun za provodnik koji je svojevremeno kupio je 3.484 dinara, dok je račun u kafiću bio 6.030 dinara. Pet sijalica za stan koštalo je po 40 dinara, tačnije ukupno 200. Takođe, 2.850 dinara dao je u prodavnici na foliju i silikon za kuću. Ovo je po mišljenju mnogih najbizarnija stvar koju jedan bivši muž može da traži od nekadašnje supruge, koju je brutalno pretukao, a sa kojom ima ćerku. Ono što je ostavilo u čudu čitavu porodicu Bekvalac jeste da je Luka ipak bio u stanju da pevačici, koja je verovala da je ova ljubav prava, radi iza leđa i na taj način jednog dana želi da joj život pretvori u pakao - naveo je izvor blizak Nataši i Luki.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Bajkovito venčanje, a razvod iz pakla... Nataša i Luka

Podsećanja radi, Nataša je Luku prijavila za nanošenje lakših telesnih povreda u noći između 13. i 14. aprila. Ona je zbog toga pokrenula sudski postupak protiv Lazukića, a on je uzvratio kontratužbom za lažno prijavljivanje koja će biti predmet tužilaštva po okončanju postupka koji je pokrenula Bekvalčeva. Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao. Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici. Nataša Bekvalac, koja je uzela muževljevo prezime Lazukić, porodila se krajem februara i rodila ćerkicu Katju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading