OVO NE POKUŠAVAJTE KOD KUĆE: Srpska manekenka izvodila VRATOLOMIJE!

Autor:

Zabava

30.05.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najekscentričnijih srpskih manekenki defintivno je Ivana Korab koja veoma često svojim ponašanjem privlači pažnju javnosti, najčešće putem društvene mreže instagram.

Foto: instagram.com/ivanakorab
Nema mira... Ivana Korab

Manekenka koja živi u Americi, poznata i kao neko ko svakodnevno trenira, zbog čega je u odličinoj formi, Ivana povremeno pokazuje šta ume sa svojim telom. Ovoga puta je šokirala sve svoje pratioce pokretima koje je napravila.

Ivana je, sunčajući se na jednom bazenu, napravila stoj na rukama, a potom se nogama oslonila na drveni stub i izvodila pokrete koji su mogli da je koštaju zdravlja. Samo jedan neoprezan pokret i manekenka je mogla da završi sa ozbiljnim povredama, ruku, nogu, vrata, ali i kičme. Ipak, izgleda da je Korabova dobro uvežbala pokrete i sve je izvela bez problema.

Međutim, kako ima veoma mnogo pratilaca , neki su ostali u šoku dok su joj drugi čestitali. U svakom slučaju, oni kojima je Ivana uzor, ne bi trebalo da pokušavaju ovako nešto kako se ne bi povredili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading