KARLEUŠA HOĆE GRAND, A EVO ŠTA KAŽE SAŠA!

Autor:

Zabava

03.06.2018

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović uskoro bi mogao da proda sve svoje deonice koje ima u "Grand produkciji", čiji je većinski vlasnik trenutno američki biznismen. A kako se kupac već pojavio u vidu Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića, Saša je reagovao na potpuno neočekivan način.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Hoće da budu gazde... Jelena i Duško

S obzirom na to da je će Karleuša i njen suprug postati bogatiji za šest miliona dolara godišnje, ali i da ona veoma dosta radi u Srbiji i regionu, oni bi vrlo lako mogli da kupe jednu od najvećih producentskih kuća u Srbiji. Naime, Duško je potpisao ugovor sa kineskim fudbalskim klubom Guangdžou RF, i to za 5,8 miliona evra! Zbog toga je Karleuša odlučila da pokrene i privatni biznis i investira pametno, pa je došla na ideju da nasledi Sašu Popovića i Lepu Brenu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Imaju naslednike... Brena i Saša

Popularna Karli, kako je sada zovu, ovo je spomenula i tokom snimanja "Zvezda Granda" gde je član žirija, i to pred Sašom Popovićem:

- Slušaj, Sale, ja ću nagovoriti mog supruga da mi kupimo „Grand“! Onda ću ja da sedim u toj tvojoj direktorskoj stolici i odlučivaću umesto tebe.

RepublikaFoto: TV Prva/printskrin
Želi Sašinu fotelju... Karleuša

Kada je ovo čuo, Popović je reagovao veoma čudno, jer do pre par godina mu se ova ideja sigurno ne bi dopala, a sada je zvučao kao da bi Jelenin predlog bio odličan:

- Slobodno, Jelena. Možeš odmah da sedneš u moju stolicu, predajem ti je rado. Možeš i da odlučuješ umesto mene. Samo ti i Duško dajte pare, i nema problema.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/RTS Balkanskom ulicom - Zvanični kanal
Čini mu se kao dobra ideja... Saša Popović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading