SAHRANILA ĆERKU, SAD I SINA: Majka Sinana Sakića LOŠE!

Autor:

Zabava

03.06.2018

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač koji je lečio dušu mnogih, Sinan Sakić, preminuo je u 62-og godini u svom stanu na Dorćolu, a za sobom je ostavio ćerku Đulkicu, sinove Rašida, Ernesta i Alena. Međutim, i Sinanova majka Đulka je živa i neutešna je zbog smrti sina, te je u emotivnoj ispovesti otkrila da ne zna kako će preživeti pevačevu sahranu.

RepublikaFoto: e-stock
Sinanova majka, Đulka, neutešna...

- Umreću! Ja ovo ne mogu da izdržim. Ćerku sam već sahranila, sad i njega. Bila sam kod drugog sina kada nam je saopšteno da je Sinan preminuo. Nisu mi dali da idem kod njega i odvezli su me kući jer to ne bih podnela. Pala bih. Teško mi je. Ode moje dete drago, a ja ga ne videh. Nije dugo dolazio u Loznicu jer se lečio u bolnici i tamo kod njega u stanu, pa nismo uspeli da se vidimo. Joj, šta ću ja jadna bez njega - izjavila je Đulka koja posle ćerke, ispraća i sina.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Sinan Sakić biće sahranjen u Loznici...

- Samo čučim, kukam i vičem za njim. Hoću da poludim, pogotovo jer sam sama u kući. Moje srce neće izdržati Sinanovu sahranu. Kako ću ja tamo? Umreću i ja za njim, ova tuga i bol ne može da se istrpi. Jedina sreća su moja unuci, ali kako živeti dalje? Da sam ga bar videla, poljubila i pomazila - kaže Sakićeva majka, koja ne veruje da ni lekari nisu mogli da mu spasu život.

RepublikaFoto: instagram.com/djulkica
Neutešna ćerka Đulkica... poslednji pozdrav sa ocem...

- Ne mogu da verujem da nijedan lekar nije uspeo da ga održi u životu. Bio je po bolnicama i borio se, ali neuspelo. Kako je onaj matori pevač, zaboravila sam mu ime, uspeo da se spase? Njega su doktori mogli da izleče, a mog Sinana ne. Trudili su se koliko su mogli, ma džaba. Verujte, cela Loznica plače. Ne mogu da izađem u grad, plašim se jer to ne mogu podneti. Ljudi kažu: „Takav čovek kao Sinan se više nikada neće roditi.“ Bio je dobar kao duša, a moja duša ode za njim - kroz suze je kazala Đulka.

Sahrana Sinana Sakića održaće se sutra, u ponedeljak 4. juna u Loznici, na lozničkom muslimanskom groblju sa početkom u 14. časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading