Poslednju ispovest Sinan dao Mariću u emisiji "Goli život": Sina u zatvoru sam posetio samo jednom!

Autor:

Zabava

04.06.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk legenda Sinan Sakić, koji je preminuo u petak, pre godinu dana u poslednjoj ispovesti na TV Hepi u emisiji "Goli život" kod Milomira Marića ispričao je šta mu deceniju i po leži na duši i sa mnogo emocija otkrio šta se tačno desilo kobne večeri 22. maja 2002. godine u Loznici, kada je njegov sin Rašid ubio najboljeg prijatelja Dragoljuba Despotovića. Iako je Sinanov naslednik pucao pošto su pucali na njega, otac ga nije branio za ubistvo, već je istakao da svako mora da odgovara za svoje greške, te je priznao da ga je samo jednom posetio u zatvoru. Pevač je svoju potresnu priču na dirljiv način izneo Mariću pred oproštajni koncert na Tašmajdanu, koji je održao 3. juna 2017. godine.

Foto: e-stock
Sinan Sakić

- Dete je izlazilo iz auta i njemu su četiri metka pucana u leđa. A to nikada niko nije pomenuo u životu. Ne branim nikoga. I dan-danas narkoman koji se leči od heroina šeta ulicom, a to dete, ja sam voleo kao njega. Kupim mom trenerku, kupim njemu trenerku, kupim ovom patike, kupim njemu patike. To su deca koja su spavala zajedno, oni nisu mogli jedno bez drugoga nijednog jedinog sekunda - ispričao je pevač detalje koje nikada do tada nije izneo nigde u javnosti.

- Dete je izlazilo iz auta i četiri metka upucano mu je u leđa. On je pucao i to se desilo. Ali to niko nikada nije pomenuo u životu, da ti kažem, ne branim ja ništa od toga. Ne branim, nego mi žao obojice - sa suzama u očima govorio je Sinan o najtežoj muci koju je doživeo.

Onda je otvoreno priznao da ne posećuje sina jer ne može da podnese susrete s njim nakon te tragedije.

- Nisam išao u bolnicu, a nisam jer mi je bilo žao. Bilo mi je žao jer su spavali zajedno, nisu mogli jedan bez drugog. Ja sam njemu samo jednom u životu otišao u zatvor, samo jednom! Rekao sam mu: "Ti znaš koliko sam ja i tebe i njega voleo. Svako neka nosi svoj teret, a ja tu neću da postojim. Ako ti nešto bude trebalo, ja ću ti dati, poslaću ti, ali ja više neću dolaziti." I majka ga je samo jednom posetila. Ni majka ga nije nikad volela - otkrio je Sinan za "Goli život".

Podsećanja radi, Rašid Ćelo Sakić pravosnažno je osuđen na 12 godina zatvora 2011. godine, a nakon što je odslužio kaznu, pušten je sredinom aprila ove godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading