UZNEMIRUJUĆE! Sinanov sanduk unose u auto, NJEGOV SIN RAŠID POČEO DA VIČE!

Autor:

Zabava

04.06.2018

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj rodbine, prijatelja i kolega Sinana Sakića okupilo se danas u njegovoj kući u Loznici kako bi ispratili legendarnog pevača na večni počinak.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Sinanova supruga Sabina sa sinovima i prijateljima...

Supruga Sabina, sa ćerkom Đulkicom i sinovima Ernestom i Alenom dočekivala je sve one koji su došli da iskažu bol zbog smrti proslavljenog pevača. Među onima koji su prvi stigli u Loznicu su: Šaban Šaulić, Aco Pejović, Šemsa Suljaković, estradni menadžer Bane Obradović, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Vanesa Šokić i mnogi drugi.

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Šaban Šaulić i Zorica Brunclik
RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Aco Pejović i Bane Obradović došli među prvima...
RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Vanesa Šokčić

Dragana Mirković i Mile Kitić zajendo su došli na sahranu i time pokazali da su se pomirili s obztirom da nisu govorili godinama, a na sahranu je došao i Rasim Ljajić, Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija.

RepublikaFoto: Republika
Rasim Ljajić, Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija

Mnogo se spekulisalo d ali će na sahranu doći i sianov sin Rašid sakić koji je služio kaznu zatvora u trajanju do 12 godina u padinskoj skeli zbog ubistva Dragoljuba Despotovića. on se ipka pojavio danas budući da je izašao iz zatvora u aprilu ove godine, a tokom ubacivanja sanduka u automobuil on je počeo da više na novinare:

RepublikaFoto: Republika.rs/e-stock
Vikao na novinare... Rašid Sakić izašao posle 12 godina robije za ubistvo

- Ajde, dosta je, dosta je! - povikao je krenuo ka predstavnicima medija dok ga je brat Alen Sakić smirivao.

Sinan Sakić (62), legendarni pevač narodne muzike čije pesme i pevanje mnogi nazivaju "i lek i bol za dušu", preminuo je 1. juna u svom stanu na Dorćolu, a sahrana se upravo odvija na lozničkom muslimanskom groblju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading