(VIDEO) Šta će Ana reći na ovo: RASTA JE NJEN MUŠKARAC?!

Autor:

Zabava

07.06.2018

12:04 >> 12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica Katarina Didanović ne prestaje da intrigira javnost, što zbog veoma atraktivnog izgleda, što zbog nove duetske pesme “Moj muškarac” u kojoj je glas ukrstila sa trenutno najpopularnijim izvođačem rap i regeton zvuka Stefanom Đurićem Rastom.

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina Didanović i Rasta

Naime, danas je svetlost dana ugledala njena nova pesma, koju potpisuje pozanti reper. Iako pesma nosi naziv “Moj muškarac” jasno je koliko je ova mlada dama spremna da se do kraja izbori za ono što njoj zaista i pirpada.

-Nemojte da sada od mene pravite opasnu devojku. (smeh) Iako sam u spotu veoma opasna i spremna da u ringu pokažem šta to sve znam, zadovoljna sam što ste pomislili da sa mnom nema šale. To je jasan pokazatelj da sam dobro iznela ulogu u spotu i da mi je gluma takođe bliska. – kratko se našalila pevačica koja danas ima dovoljno razloga za slavlje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Balkaton
Katarina Didanović

-Presrećna sam kako je krajnji rezultat ispao. Mariljivo sam radila na pripremi i samoj realizaciji ovog projekta. Imala sam Rastinu bezrezervnu podršku i drago mi je da smo na pravi način dočarali kako to izgleda kada se devojka bori za svog muškarca. (smeh) – dodala je atraktivna pevačica.

Dok je javnost spekulisala ko je Katarinin muškarac, lepa pevačica do kraja je ostala misteriozna uz napomenu da joj je sada karijera na prvom mestu i da je predstojeći period veoma važan za nju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Balkaton
Rasta

-Fokusirana sam na promociju nove pesme i spota. Paraleno ću se družiti sa publikom na nastupima ali i vredno raditi na novom projektu koji već najavljujem za septembar. Ali idemo redom. 

- Nema sumnje da će mnogi muškarci ovo leto često gledati njen novi spot dok će svakako pesma iza koje stoje ova dva mlada izvođača brzo naći put do srca mnogobrojne publike. Kako to sve izgleda ali i zvuči pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading