OTKRIVA DA LI JE SAMA: Marina Tadić progovorila o PRAVOM MUŠKARCU!

Autor:

Zabava

09.06.2018

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najstilizovanijih pevačica na javnoj sceni Marina Tadić do sada se u javnosti nije pojavljivala sa jačom polovinom, što je iznenadilo mnoge s obzirom na njen izgled. Upitana da li je zaista sama ili svog izabranika krije od "očiju javnosti", Tadićeva je imala veoma neočekivan odgovor.

 

Sreca je lepa samo dok se ceka..☘️

A post shared by Marina Tadic (@marinatadic1) on Jun 4, 2018 at 11:56am PDT

I dok mnoge njene koleginice, imaju muškarce koji im nose kofere i fotografišu se s njima, Marina očekuje nešto drugo od svog savršenog čoveka:

RepublikaFoto: Promo foto
Zna šta želi... Marina Tadić

- Ne volim površne i plitke muškarce. Volim duhovite, još ako je spreman da se našali na svoj račun, onda znam da poseduje dobre osobine. Samo osobe koje su zaista sigurne u sebe to mogu. Inače volim ljude koji su stabilni i nekako svoji. Dok sam bila u srednjoj školi, bilo je iščekivanje da te momak sačeka posle škole, pa te otprati do kuće! Da vozis bicikl i da ideš u bioskop! Znam da je to verovatno današnjoj omladini smešno, ali ja i dalje čekam i nadam se takvom muškarcu. Neko ko bi mi pre svega bio prijatelj, pa onda sve ostalo - kaže Marina, koja je jači pol zavela i izgledom u novom spotu za pesmu "Čujem".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading