ŠAKO PORUČIO AFRIKI: Bolje da ne pričam TVOM DEČKU ŠTA SI RADILA PO CRNOJ GORI!

Autor: Alo.rs

Zabava

10.06.2018

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat koji bukti između pevačice Sandre Afrike i pevača Šaka Polumente danas je dobio novi nastavak, a crnogorski muzičar je žestoko opleo po koleginici.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Besan kao ris... Šako

Šaka su veoma izrevoltirale Afrikine reči o tome da je postao "radni pevač" odnosno muzičar koji nastupa samo na svadbama i ponekad na nekom splavu:

- Stvarno ne znam zašto ja i moje MC kolege smetamo nekome. Ko gubi, ima pravo da se ljuti! Verovatno da je poslednjih godina više vodio računa o svojoj, a ne o tuđoj karijeri, ne bi došao u ovu situaciju da postane radni pevač na jednom splavu u Beogradu- izjavila je Sandra, što je Šaka razbesnelo pa je poslao poruku za Afrikinog momka, fudbalera Vladimira Volkova.

RepublikaFoto: instagram.com/vovavolkov3
Vova će sve saznati?... Sandra i Vladimir Volkov

- Koji je k.rac Sandra Afrika da bih ja razmišljao o njoj? Pa ja nisam u životu čuo njenu pesmu, ne znam ni stih jedne njene numere, a ne da sad polemišem o toj ženi. Iskren da budem, znam ko je Sandrin momak. Njega poštujem i volim kao brata. Iz poštovanja prema njemu, neću otkrivati detalje iz njenog privatnog života i neću pričati šta je sve radila po Crnoj Gori.

Foto: instagram.com/sakopolumentaofficial
Šta to ima da kaže o Sandri?... Polumenta

Ovde se nije zaustavio pa je dao savet pevačici kako da se ponaša prema njemu:

- Ti, bre, treba da ustaneš kada izgovaraš moje ime. Prestani da uzimaš moje ime u usta. Ti nisi pevačica, jer ne znaš da pevaš!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading