EKSKLUZIVNO U EMISIJI "AMI G SHOW": Slavica Ćukteraš novom pesmom najavila povratak!

Autor:

Zabava

11.06.2018

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emisija "Ami G Show" vas i ovog puta očekuje u dobro poznatom terminu - utorak je na TV Pink od 23 časa rezervisan za najbolju zabavu i aktuelne goste.

Foto: Promo foto
Ognjen Amidžić

Posle višegodišnje medijske pauze i rođenja ćerke Viktorije, na domaću javnu scenu vraća se Slavica Ćukteraš sa novim hitom "Da bih s tobom ostala".

O razlozima za povlačenje iz javnog života, roditeljstvu, ali i planovima za veliki povratak, Slavica će govoriti upravo u emisiji "Ami G Show".

 

A post shared by slavica cukteras (@cukterasslavica) on Jun 11, 2018 at 3:47am PDT

Da li su u vezi ili ne, šta se krije iz naslova o njihovoj navodnoj romansi, ali i odgovore na mnoga druga pitanja koja interesuju javnost, daće Milica Pavlović i Aca Lukas.

Posle velikog uspeha sa pesmom "Ego", koja na Jutjubu ima skoro 60 miliona pregleda, Milan Stanković će u emisiji "Ami G Show" predstaviti novu pesmu "Trance". I ovu pesmu je, kao i "Ego" radio sa popularnim reperima Bubom Korelijem i Džala Bratom, a spot je snimao u Tokiju.

U ovonedeljnoj emisiji saznaćete premijerno ko je novo zaštitno lice "Elite Model Look"-a za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading