IZLOŽIO I TUPE: Šaban napravio IZLOŽBU!

Autor:

Zabava

12.06.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj folka Šaban Šaulić svečanim presecanjem vrpce otvorio je u Skadarliji izložbu “Od A do Šabana- pola veka kralja folka”, prvu ovog tipa u istoriji. Ovom izložbom, Sašulić je i zvanično otpočeo kampanju za koncert kojim će 6. oktobra u “Štark areni” proslaviti jubilej, a koji je već u pretprodaji oborio rekorde prodaje karata.

RepublikaFoto: Republika.rs
Priredio izložbu... Šaban Šaulić

Izložba koja sadrži eksponate iz bogate karijere najtiražnijeg pevača u istoriji domaće muzike izazvala je ogromnu pažnju medija i kolega a posebnu pažnju privuklo je prisustvo njegove porodice, supruge Gordane, sina Mihajla, ćerke Ilde sa suprugom Bojanom i unuka Luke, koji su uživali u razgeldanju nagrada, ploča, fotografija ali i Šabanovog tupea koji je izložio prvi put posle osamnaest godina. 

Foto: Republika.rs
Kralj folka pokazao eksponate iz svoje duge karijere... izložba Šabana Šaulića
Foto: Republika.rs
Vredne nagrade, takođe su izložene... Izložba Šabana Šaulića
RepublikaFoto: Republika.rs
Izložio i tupe koji je nosio decenijama... Izložba Šabana Šaulića

U društvu Zorice Brunclik i Kemiša, Harisa i Meline Džinović, Dragane Katić, Gorana Čomora, Borka Radivojevića, Dragiše Golubovića i mnogo drugih zvanica iz javnog života Šaban je evocirao uspomene i najavio svoje druženje sa publikom na jesen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading