Đoković, Krajinović i Lajović dali milion evra za stanove

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković odnedavno je upisao još dve nekretnine u svoju vlasničku listu, dok je krov nad glavom u njegovom komšiluku obezbedio i Filip Krajinović, ali i Dušan Lajović.

RepublikaFoto: instagram.com/djokernole/
Uvrstio još jednu nekretninu na listu... Jelena i Novak Đoković

Novak Đoković odnedavno upisao je još dve nekretnine u svoju vlasničku listu, dok je krov nad glavom u njegovom komšiluku obezbedio i Filip Krajinović, ali i Dušan Lajović. Kako Srpski telegraf saznaje, Nole je u jednom elitnom naselju na Novom Beogradu pazario čak dva stana od preko 100 kvadrata, za koje je iskeširao pola miliona evra. Istu sumu za svoje stanove dali su i Krajinović i Lajović.

Foto: instagram.com/krajinovic_filip
Da li će u novom stanu živeti s njom? Nina i Filip

 Novak je nedavno pazario čak dva stana od preko 100 kvadrata na Novom Beogradu, dok su u istoj zgradi krov nad glavom obezbedili i Filip i Dušan

- Novak je kupio dva dupleksa na Novom Beogradu u naselju koje se i dalje gradi. On je bio oduševljen mirnim krajem, ali i pogledom koji se prostire sa terasa stanova koje je kupio. Svaki od njih ima preko 100, a cena jednog kvadrata iznosi 2.500 evra. Posebno ga je oduševilo to što su u istoj zgradi stanove kupili Krajinović i Lajović, s kojima je Novak igra u Dejvis kup reprezentaciji, ali se i privatno druži - navodi dobro obavešten izvor i dodaje:

 

#downunder

A post shared by Dusan Lajovic (@dutzee) on Jan 9, 2018 at 12:23am PST

- Sva trojica su unajmili istog arhitektu da opremi njihove stanove. Italijanske pločice, luksuzan nameštaj i "pametni uređaji" krase njihove stanove, čija se vrednost procenjuje na više od milion evra.

Kako dalje saznajemo, komšije su oduševljene što su se baš kod njih doselili najuspešniji naši teniseri, a neki od njih se čak i fotografišu sa njima prilikom susreta.

Kako bismo proverili navode koje imamo, pozvali smo Filipa i Dušana, koji nisu odgovarali na naše pozive i poruke, dok iz Novakove PR službe nismo dobili odgovor nakon što smo im uputili poruku sa informacijama do kojih smo došli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading