NEĆE DA BUDE BESPOSLENA: Supruga poznatog pevača pokrenula biznis!

Autor:

Zabava

13.06.2018

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Marko Đurovski, nekadašnji učesnik rijalitija "Farma" juče je podržao suprugu Mariju koja je promovisala svoj novi posao.

RepublikaFoto: Promo foto
Sin je bio glavni na događaju... Marija, Maksim i Marko Đurovski

Marija i Marko započeli su posao vezan za detoks sokove, a juče u Kući Kralja Petra njihovi prijatelji poput glumaca Viktora Savića i Aleksandra Radojičića su ih konzumirali.

RepublikaFoto: Promo foto
I oni žive zdravo i hrane se pravilno... Viktor i Aleksandar

Inače, Marija je pokazala savršenu liniju s obzirom na to da se nedavno i porodila po drugi put i ne svet donela ćerkicu Mateu, koja nije mogla da prisustvuje promociji, ali je njihov četvorogodišnji sin Maksim bio glavni na ovom događaju.

Osim popularnih glumaca, Marijine sokove preporučile su i voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić, a s obzirom da su sve ove poznate ličnosti u dobroj formi sva je prilika da su Marijini sokovi delotvorni, te da će joj posao cvetati. 

RepublikaFoto: Promo foto
Marija Đurovski i Sanja Marinković
RepublikaFoto: Promo foto
I ona se hrani pravilno... Vesna Dedić

- Zahvalna sam svima na velikoj podršci, pre svega mojoj porodici. Najvažnije mi je da su moji sokovi zdravi i da svi mogu da ih konzumiraju, pa i deca. A moj sin Maksim ih obožava – rekla je Marija Đurovski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading