Sramna izjava Severine Kojić: MOJ SIN JE HRVAT, A NE SRPSKA SELJAČINA!

Autor:

Zabava

14.06.2018

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Severina Kojić i srpski biznismen Milan Popović ponovo su se našli na sudu u Zagrebu na ročištu povodom dogovora o školovanju njihovog zajedničkog sina Aleksandra. Kako saznajemo, Severina je insistirala da dete ide u hrvatsku školu koja je najbliža njenom komšiluku i da izraste u dobrog Hrvata, a ne da bude, po njenim rečima, srpska seljačina kao njegov otac Milan.

RepublikaFoto: Privatna Arhiva
Pevačica Severina Kojić sramno uvredila oca svog deteta... Milan Popović sa Patrijarhom Irinejem

Naime, na poslednjem ročištu doneto je sporazumno rešenje o tome gde će se maleni Aleksandar školovati jer su roditelji imali oprečna mišljenja. Kako dobro obavešten izvor navodi, Milan je želeo da njihov sin pohađa američku internacionalnu školu, koja odgovara svetskim standardima, a i dobra je sredina za dete čiji je otac Srbin, kako ne bi bio žrtva eventualne diskriminacije, dok je Severina zahtevala da dete bude u društvu dece isključivo hrvatske nacionalnosti.

Foto: e-stock/KOBRA
Bori se za svoja prava kao otac deteta... Milan Popović

Pevačica je na ročištu povodom odluke gde će se njeno i Milanovo dete školovati rekla: "Dete treba da uči hrvatski jezik jer govori samo taj jezik. Treba da izraste u dobrog Hrvata", a potom vređala oca svog sina, tvrdi izvor

- Severina je rekla da želi da Aleksandar ide u hrvatsku školu koja je najbliža njenoj kući u Zagrebu. Kao opravdanje za takav izbor navela je da bi se tu dete družilo sa decom iz komšiluka, iako taj komšiluk ona ni ne poznaje, niti se druži sa bilo kim iz ulice. Rekla je: "Dete treba da uči hrvatski jezik jer govori samo taj jezik. Treba da uči hrvatsku istoriju i da izraste u dobrog Hrvata" - navodi izvor i nastavlja:

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Izjavila da je otac njenog sina srpska seljačina... Severina Kojić

- Milan se sa svojim advokatom usprotivio tom predlogu jer je poznato da je Aleksandrov otac, odnosno on, srpske nacionalnosti, te da bi dete moglo da bude žrtva maltretiranja i diskriminacije na nacionalnoj osnovi i izneo svoj predlog. On je predložio da dete ide u internacionalnu američku školu, objasnio da škola ima obrazovni sistem koji parira svetskim standardima i da bi tu dete bilo u okruženju dece raznih nacionalnosti, gde ne bi bilo ugroženo ni na koji način - objašnjava izvor za Srpski telegraf i dodaje:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal
Sud odlučuje, a ne ona... Severina

- Kako sami nisu mogli da se dogovore gde će Aleksandar ići u školu, sud je doneo sporazumno rešenje da dete ide u hrvatsku školu koja ima internacionalno odeljenje. Time su donekle zaštitili Aleksandra od diskriminacije jer će biti u razredu sa decom koja su iz raznih zemalja i decom ambasadora brojnih država, pa će imati priliku da uči o raznim kulturama. Nakon te odluke, na kraju suđenja, Severina je pobesnela i pred sudijom rekla Milanu: "Ti si srpska seljačina", čime je šokirala sve prisutne, ali Milan nije odreagovao na njenu nameru da ga uvredi i ponizi pred svima - završava izvor.

Sporazumnim rešenjem donesena odluka da će dete ići u hrvatsku školu sa internacionalnim odeljenjem

RepublikaFoto: Ilija Vukotić
Vređa Srbe, a udata za jednog... Severina i Igor Kojić sa Milanovim i njenim sinom

S obzirom na to da Severina stalno ističe da je njeno dete Hrvat i pokušava da anulira njegovo srpsko poreklo, zanimljivo je to da je bila u vezi sa sa Srbinom Milanom Popovićem, a da je njen suprug Igor Kojić, takođe, Srbin. Kojićeva je veoma popularna u Srbiji i ima brojnu publiku, te ostaje nejasno zbog čega ne može da sakrije animozitet prema srpskom narodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
šumar

14.06.2018 12:46

Kebo Srbine imaš snajku za primer, ne znam ti ali ja bi je se odrekao prko novina, a ako nećeš zakupi joj Arenu neka peva i neka pljuje po srbima

Odgovori 13 2
Nickname

14.06.2018 13:14

Ovoj zeni zabraniti ulazak u Srbiju, odmah! Ako mali Kojic ovo tolerise, neka slavi Oluju, ali za Srbe u Srbiji, ovo je sramota!

Odgovori 22 3
Sule

16.06.2018 08:22

Moze Keba da joj zakupi ARENU i da peva pred tata Kebom, Mama kebom i Kebinim malim, sumnjam da ce doci cerka Keba a ne sumnjam da ce ostale publike biti u tragovima. Mozda joj dodju samo Jankovic, Sundjer Bob, Jeremic, bivsi iz DOSTA JE BILO, mozda DJilas i jos poneko od njenih omiljenih gostiju.